السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ع❤️خدارو شکر در این شب امام رضا بازم منت سر ما گذاشت و طلبید 🌹هوا بشدت هوای زیارته وقتی تو صحن انقلاب روبه روی گنبد طلایی نشستی کتاب بدست دعا میخونی و از سرما بلرزی وهی نسیم خنک میزنه بصورتت،همزمان آب یخ سقاخونه رو نوش جان میکن ،یهو دینگ دینگ ساعت تمام فضارو پر میکنه و هیاهوی مردم ببینی واقعا لذت بخشترین لحظات عمره❤️خداروشکر امیدوارم هیچ وقت این لحظه ها ازمن گرفته نشن🌹دعاگوی همه شما دوستان هستم ❤️ان شالله همتون حاجت روا بشید 🌹خدایا بحق امام رضا نظرتو از تمام دوستان نی نی سایتیم بر ندار همیشه ودر همهحال هواشونو داشته باش❤️
قربونت برم مهربونم ان شاالله که شماهم حاجت روا بشید و مشکلات زندگیتون حل بشه 🤍
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعا کن ماهم بیایم زیارت امام رضا....برای شفای هما دعا کن وبرای یاسمن تنبلی چشمش خوب ونمره چشمش بالا نره....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه همیشه به سلامت بره وبیاد..مشکل درسیش حل بشه
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔