2777
2789
عنوان

شروع زندگی مشترک

208 بازدید | 12 پست

خواهرای عزیز واقعا تعامل تو زندگی مشترک چه طوریه ؟ حداقل حقوق شوهر چقدر باید باشه تا زندگی بچرخه؟ 

آیا واقعا در دوران متاهلی ب خواسته هاتون رسیدین؟

چه خواسته های مرد ها بیشتر رو مخه ؟

لطفا از تجربیات خودتون بیشتر بگین!تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه باید شوهرت پشتوانه داشته یاشه وگرنه تااخر عمر پوچین

شوهر منم یه پدرگشادی داره که نگم برات

حقوق چقد باشه بستگی داره کجا باشین 

و اینکه مقدار حقوق مهمه ولیییی مهمتر اینکه شوووهرت چقدر عقل داشته باشه نزاره بقیه ازش سو استفادت کنن و خلاصه خیلی سخت و پر دنگ و فنگه زندگی مشترک

مقدار حقوق ب نظرم مهمه

عقل شوهر مهم تره

مثلا شوهرت۵۰ملیون حقوقشه اون پولو  خواهر عنش از چنگش در میاره یا باید پول بزاره جیب بابای گشادش یا باید هر ماه کلی پول خرج کنه برا سنگ قبر مامانش و خلاصه خیلی اطرافیان ناثیر دارن 

شوهری هم هست ماهی۱۰میلیون حقوقشه ولی خانوادش ازش نمییگیرن هیچ تو خرج زندگیشم کمکش میکنن

پشتوانه دقیقا منظورت چیه میشه لطفا بگی؟

پشتوانه و کوه زندگی هر ادمی پدرشه

مثلا پسر داره زن میگیره پدر براش عروسی نمییگیره یه تیکه وسیله خونه بهش کمک نمیکنه خونه براش نمیگیره! و همشو پسربدبخت خودش مجبوره بگیره و ازاول زندگی قسط و بدبختی بالاییارع

تو خانواده ما واسه بچه محاله عروسی پدرش نگیره چ دختر چ پسر

پسر باشه که حتما براش خونه میگیرن یا طبقه بالایی بهش میدن حتی پول اب برق گاز رایگانه اگ پدر خیلی ندار باشه نتونه خونه بخره برای پسرش خونه کرایه میکنه و حدقل بکسال اول زندگی خرج خوراک پسر و زنش با خونواده پسره یا باید تو خونه پدرمادر شام نهار بخورن یا پدر براشون ماهانه میخره میبره میده بهشون(( اینایی ک میگم پدر وضع مالی خوبی هم نداشته باشه انجام میدن ها هرتعداد بچه باشه ،،پدر مادر وقتی بچه اوردن باید فکر این خرجاشم باشن)))) واسه دخترامون فقط جهیزیه میدن و این کارا ک گفتم از سمت خانواده پسر براشون انجام میشه .خداروشکر بخاطر وجود تک تک پدرای طایفمون خداروشکر میکنم نمیزارن بچه هاشون سختی بکشن

شوهذ بدبخت من از روز اول افتاده تو خرج ریده شده ب اول زندگیمون حتی نمیزارن بیچاره برا سرکارش هیچ ازش پولم کش میرن خیرنبینن لنشاللله .کادو عروسیمون۲ملیون پول دادن!!!! ریدم ب همچن پدری

پشتوانه و کوه زندگی هر ادمی پدرشهمثلا پسر داره زن میگیره پدر براش عروسی نمییگیره یه تیکه وسیله خونه ...

یه خواستگار دارم کارش آزاده و خیلی با عرضس و خب خوب پول در میاره و مهربونه و خب فکر کنم بتونه خوب پولاشو مدیریت کنه باباش هم مرد خوبیه نمیدونم خانواده ام گیر میدن به شغل دولتی داشته باشه با اونی موافق آن که کارمنده و کل پولشو مادر پدرش میبرن

یه خواستگار دارم کارش آزاده و خیلی با عرضس و خب خوب پول در میاره و مهربونه و خب فکر کنم بتونه خوب پو ...

تروخدا مث من  فک نکنی بگی خانوادش مهم نیس من باخودش زندگی میکنم!!!! اصلا اینجور نیست بهترین مرد دنیام باشه خانوادش تو ی دیقه مینونن پرش کنن

مال منو همش پر میکنن نهایت۵ دیقس و اشتی میکنیم و ده تا فحشم بهشون تقدیم میکنم ولی خب همینکه اعصابم عن میشه تو اون پنج دیقه. هیلییی بده خیلی