2777
2789
عنوان

هرچی خوردم کوفتم شد

216 بازدید | 17 پست

برا اولین بار میرزا قاسمی درست کردم با هزار ذوق و شوق برا این عنتر خانوم بعد گذاشتم اول یه گفت اینجوری درست نمیکنن گف باید بادمجون و گوجه درسته باشه منظورش خورشت بادمجون بود بعد حالا نشسته خورده خیلی هم خوشمزه بود اتفاقا خورده شکمش که سیر شده میگه من بدم میاد این مدلی باید ابکی درست کنی یعنی همون خورشت باز زنگ زده برادر خونده ام مسخره وار حرف میزنه بنده خدا اونور خط کلافه شده هی میگه خدافظ خدافظ هی مامانم ادامه میده ابرو منم برد

واقعا یه لحظه بدم اومد ازش

مامانت رو میگی عنتر خانوم؟؟؟ 

واقعا چقدر بی ادبی. 😑😑😑😑😞😞😞

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مامانت گفتی عنتر خانم ؟

بدتر از این ها بهم میگه من ادم احترام به بزگتر نیستم با هرکسی همون‌طور رفتار میکنم که  احترام میزاره اینجام هرچی تو ذهنم بود رو گفتم خسته شدم هی هرچی میگن خفه خون میگیرم

مامانت رو میگی عنتر خانوم؟؟؟ واقعا چقدر بی ادبی. 😑😑😑😑😞😞😞

البته اسمشو نمیشه گذاشت مادر

دوستم تعریف می کرد غذا پخته بود برنجش عین شله زرد شده بود مامانش یواشکی همه رو مجبور کرده بود بخورن این خودش میگفت نخورین اونا خوردن ک این ناراحت نشه