2777
2789

۳۰۰ تا دانش اموز دارن دو شیفتن دبستانن انقد درمیاد که اجاره بوفه و خونه و خرجمون رو بدیم تابستون و عیدم بیکاری خالی نمونیم؟

لطفا درخواست دوستی ندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعت از یه بوفه خیلی زیاده اونم دبستان که همه از خونه خوراکی میارن

نهایت بتونه خرج خونه و اجاره رو برا ۵ ۶ ماه بدی معدن طلا که نیست یه بوفه‌ست

اگه دبیرستان مییبود شاید بیشتر مشتری میداشتی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

اجاره ی بوفه رو هم باید بدین؟!! فکر نمیکنم بصرفه

برای سرایدارها خوبه که اجاره نمیدن و در واقع درآمد اصلی نیست

برای دارامد بیشتر باید لقمه و ساندویچ هم بفروشین، بعد از عید هم بستنی اجازه بدن بیارین. 

واین نیز بگذرد....

توقعت از یه بوفه خیلی زیاده اونم دبستان که همه از خونه خوراکی میارننهایت بتونه خرج خونه و اجاره رو ب ...

همون دیگه دبستان فک کنم همه تغذیشون رو میارن البته بچه ندارم نمیدونم الان مدارس چطورین

لطفا درخواست دوستی ندید

مادر دوستم بود تو بوفه

دبیرستان 

خرج خونه و کلاسای دخترش رو ساپورت میکرد آخر سالم ۳۰ تومن نقد براش موند

ولی خرج عید و تابستون و اجاره بوفه و اجاره خونه رو که دیگه نمیشه

ابتدایی به مراتب بدتر

مسئولیتش هم بالاست بچه ای مسموم شه یا مریض شه پدرتو در میارن

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
واقعا ؟ دبستان خوبه؟ ساندویچ میگیرن؟ یا همه میارن با خودشون

نمیارن دیگه

از خود بوفه میخرن.منو هفتگی رو میزنن روی دیوار.   ساندویچ کوکو،کتلت،مرغ، مرغ سوخاری و سیب زمینی،الویه،همبر و...

آش ها... اش دوغ،اش رشته،آش کرفس،اش جو ، آش بلغور

چلوها...چلو کوبیده تک سیخ.چلو قرمه و قیمه. چلو واویشکا.

تنقلات کارخونه ای هم که هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎