2777
2789
عنوان

اسهال ویروسی

88 بازدید | 5 پست

سلام من یه ماهه پیش ویروس گوارشی گرفتم چندروزاسهال بودبعداون هرچی میخورم رودهام صدامیده ومدفوعم شل هست چراخوب نمیشه چیکارکنم روزی دوبارمیرم دستشویی کسی بوده اینجوری شده باشه؟؟؟

منم ماه قبل ویروس گرفتم 

دوباره الانم گرفتم نمیدونم ادامه همون بود یا جدیده ولی علائم یکی بود اسهال استفراغ بدن درد و تب و لرز 

الان از این جدیده یه هفته میگذره هنوز خوب نشدم 

اسهالم خوب شده ولی تهوع شدید دارم دلم ضعف میره ولی هیچی از گلوم پایین نمیره حتی یه لقمه

از صبح تا حالا فقط یه هلو به زور دوستم به خوردم داد

تب میکنم شدید تو خواب عرق میکنم خوابام آشفته‌ان اصلا حال خوبی ندارم 

اینقدر شدیده که من فکر میکردم حال روحیم بده ولی نمیدونستم بخاطر چی و از چی ناراحتم همینطوری گریم می‌گرفت 

حتی فک میکردم تب و لرزم هم بخاطر حال روحیمه اما میگن همون ویروسه

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

منم ماه قبل ویروس گرفتم دوباره الانم گرفتم نمیدونم ادامه همون بود یا جدیده ولی علائم یکی بود اسهال ا ...

نه عزیزم ویروسه ولی شنیدم خیلی زمان بره برای شمازده به معدت ولی برای من رودمه امپرازول صبحاناشتابخورخوب میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ویروسه ولی شنیدم خیلی زمان بره برای شمازده به معدت ولی برای من رودمه امپرازول صبحاناشتابخور ...

تقریبا خوب شده فدات شم ایشالا شما هم بهتر میشید ولی واقعا اذیتم کرد و طولانی شده بود

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

تو خوب شدی چیمصرف کردی؟

منم شل بودم و شکمم صدا میده اسهال میرم

رفتم هیوسین زدن باقرص و لوپرامید داد تو بهتر شدی؟

ویروسیه این فک کنم ؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم