2777
2789
عنوان

چهره شیک🌙🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 24 پست
مث خودت مثلا🥰🥰❤

ای جان😍🫂لطف داری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقعا باید صورت استخونی باشه مثل ترلان پرواته

اخه من استخونی اصلا بهم نمیاد صورتم گرد و پر کلا ژنتیک اینجوریم لاغر که شده بودم خیلب زشت بود ک

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳
آره به نظرم چهره ای که استخونیه یا بیضی مثلا اناشید حسینی صورتش شیکه زن بابک جهان بخش همسر فعلیش صور ...

ببین منظورت تزدیق ژل؟منم ژل کاشت اینارو دارم ولی اینایی ک میگی ی وایب دیگه میدن

بعد استخونی ام من صورتم گرد و تپل لاغر که شده بود خیلی زشت بودم ک

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳
مثلا سمیرا تو فیلم زخم کاری شیکهصورت زاویه دار و مینیمالخیلی اهل ارایش نیستنسادگی خاصی داره چهرشون

مصی جان درخواستمو قبول کن 

درباره قیافه های یه قوم ازت سوال دارم 😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اره ساده ام هستنا حالا من ساده ک میپوشم حس اصکول بودن زشت بودن بهم دست میده

منکه هیچی...............................همه بهم میگن قیافت جدیه...........همین تا حالا کسی بهم نگفته شیک

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مثلا سمیرا تو فیلم زخم کاری شیکهصورت زاویه دار و مینیمالخیلی اهل ارایش نیستنسادگی خاصی داره چهرشون

رعنا آزادی پرور رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین منظورت تزدیق ژل؟منم ژل کاشت اینارو دارم ولی اینایی ک میگی ی وایب دیگه میدنبعد استخونی ام من صور ...

خب صورتت شیک نباشه مگه چی میشه خمین که خوشگل باشه کافیه  نه منظورم تزریق نیست صورتایی فعلا مد هستن که یکم کشیده تر هستن نه خیلی کشیده و لاغر نه ها ینی یکم بیضی هستن گونه دارن زاویه فک دارن چشم درشت و مخصوصا رنگ روشن لب پر و خب اینا ولی مثلا پریا پرتویی فرد همسر بابک جهان بخش زیاد خوشگل نیست ولی صورتش شیکه ببین  من خودمم اصلا صورت لاغر بهم نمیاد و صورتم گرده و تنها دلیل زیباییم همینه ولی به بعضیا خیلی میاد مخصوصا چشم درشتا که اجزای صورتشون ظریف تره اونا بهشون میاد 

رعنا آزادی پرور رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم اسمشون همینه بله

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋