2777
2789
عنوان

شهدا

437 بازدید | 43 پست

امیدوارم توهین و بی ادبی نبینم ازتون، شهدای جنگ تحمیلی واقعا شیر بودن و قوی جون دادن در راه وطن ب این راحتی ها نیست اونا از جونشون گذشتن خیلی برام قابل احترام هستن و همچنین خانواده های عزیزشون ک چنین دل دریایی داشتن قبول کردن عزیز دلشون بره جبهه درود ب روح پاک شهدا 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

🙏دایی من 🌹

روحش شاد همیشه افتخار کن ک چنین فردی تو خانوادت بوده

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از خدا میخوام روح همه شهدای عزیز رو شاد و قرین رحمت کنه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

امیدوارم ازشون به معنای واقعی الگو بگیریم. 🌸

چطوری افتخار کنم 

مادرم از 24 سالگی، پدرم، پدر بزرگ و مادربزرگم همه بعدش افسرده شدن 

مادربزرگم با پدر بزرگم فقطهمخونه بودن تا فوت شدن 

پدرشوهر من بااینکه۲۳سالش  بوده ..همه چی داشته خونه دوطبقه تو روستا مرغداری زمین کلی گاو گوسفند کلی زمین کشاورزی ومسکونی  خودشم بنایی هم میکرده زن ودوبچه ....همرو گذاشت ورفت جبهه وشهید شد همه دارایی هاشو پدر وبرادرهاش بالا کشیدن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دایی من ۵تا بچه قد و نیم قدشو گذاشته و داوطلبانه رفته دختر کوچکش فقط چندماهش بوده 😭

اون موقع کلی زن و بچه تو بمباران ها میمردن

رزمنده ها از زن و بچه خودشون می‌گذشتن تا زندگی همه رو نجات بدن

اگه میموندن دشمن میومد تو خونه هاشون، به خودشون با زن و بچه هاشون رحم نمیکرد

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55