2777
2789
عنوان

وسایل غیرضروری

288 بازدید | 18 پست

کدامیک ازوسایل جهزیتون بلااستفاده یاکم استفاده باقی مونده؟خوشحال میشم تجربیاتتون رودراختیارم بذارید.

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...

چرخ گوشت😒

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلاخیاطی بلدنیستم .چرخ خیاطی بایدحتماباشه؟

ی معمولیش رو بخر

به هر حال شاید مجبور شدی حداقل ی درز بدوزی

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

بخارپز پلوپز آرام پز غذا ساز ماشین ظرفشویی ظرفام ک زیاد گرفتم قابلمه هایی ک از هر مدل یه دست گرفتم سرویس پلاستیک یه سری چیزاش واقعا اضافه اس سرویس لگن و آبکش و خیلی چیزای دیگه 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

سرخ کن

ابمیوه گیری

فنجون های سرویس چینی

میوه خوری شیرینی خوری کریستال

پارچ اب

گلدون کریستال کوچیک

ست بستنی خوری

قابلمه های چینی

کلی دکوری

😕😕😕😕

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔
من اصلاخیاطی بلدنیستم .چرخ خیاطی بایدحتماباشه؟

نه نخر منم اصلا بلد نیستم متنفرم هستم بر عکس مامانم خیلی خیاطیش خوبه 800 تومان داد به چرخ خیاطی نبردمش گفتم وقتی بلد نیستم واسه چی ببرم بمونه خودت استفاده کن اومد یه دونه دیگه  معمولی بخره نذاشتم گفتم نمیخوام وقتی نمیتونم استفاده کنم 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
سرخ کن  ابمیوه گیری فنجون های سرویس چینی میوه خوری شیرینی خوری کریستال پارچ اب گلدون کریست ...

من غیر از قابلمه چینی هات بقیه اشو‌استفاده کردم کلی

ابمیوه گیری که هرروووز

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من سرخ کنم رو فقط یه بار استفاده کردم.چرخ گوشت هم چند بار.وگرنه از تمام وسایلی که خریدم نهایت استفاد ...

من 80 درصد آشپزیم با سرخ کن و ماکروفره 

استارتر بستگی به خودت داره

مثلا یکی خیاطی نمیکنه یکی‌میکنه

یکی شیرینی پزی میکنه یکی نمیکنه

مثثلا این سوالو از خواهرم‌بپرسی میگه کلا وسایل اشپزخونه لازم نمیشه چون اشپزی نمیکنه😂

از من بپرسی میگم وسایل اشپزخونه رو کامل و جنس خوب بگیر چون خیلی اهل اشپزی و اینام 

استارتر بستگی به خودت داره مثلا یکی خیاطی نمیکنه یکی‌میکنه یکی شیرینی پزی میکنه یکی نمیکنه مثثلا ...

میدونم عزیزم ولی منظورم این بود ک ی سری ازوسایل موجود درهرجهزیه بصورت مشترک بلااستفادس میخوام ببینم اگرواقعا بعضی چیزا مثلا اتو پرسی واقعا بهترازمعمولیه یا  .اگ اینطورنیست ب جاش برای مبلمان بیشترهزینه کنم ک تودیده

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
میدونم عزیزم ولی منظورم این بود ک ی سری ازوسایل موجود درهرجهزیه بصورت مشترک بلااستفادس میخوام ببینم ...

اتو‌پرس من زیاد استفاده نمیکنم

با اتو‌معمولیم راحتترم

ولی زن داداش و خالم روزی دو سه بارم استفاده میکنن

اتو‌پرس من زیاد استفاده نمیکنم با اتو‌معمولیم راحتترم ولی زن داداش و خالم روزی دو سه بارم استفاده ...

اوکی عزیزم .ممنون