2777
2789

سلام عزیزم من یه مشکل خیلی بزرگ دارم هیچ دکتری هم چیزی نمیگه 

من تخمک گذاری ندارم با اینکه سونو شکمی و واژینال دادم همه چی نرماله آزمایش کامل هورمونی و چکاپ هم دادم آزمایش ذخیره تخمدان هم دادم  همه چی نرماله ولی تخمک گذاری ندارم 🥴🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یه مشکل خیلی بزرگ دارم هیچ دکتری هم چیزی نمیگه من تخمک گذاری ندارم با اینکه سونو شکمی ...

خوبی گلم..ببین عزیزم وقتی همه چی نرماله جای نگرانی نیست

ولی علت مشکلت راحت بانگاه کردن ب زبانت و مزاج شناسیت معلوم میشه

علت مشکلت سردی بیش ازحد رحمت هستش چون رحم ک سرد میشه تخمدان هارو هم سرد میکنه و عملکردشون رو صفرمیکنه بخاطر همینم تخمک گذاری نداری

روبیکاداری برام ی عکس بفرستی اززبانت???

چندساله تواقدامی

چندسالته و قد ووزنت??

خوبی گلم..ببین عزیزم وقتی همه چی نرماله جای نگرانی نیستولی علت مشکلت راحت بانگاه کردن ب زبانت و مزاج ...

۵ ماهه تو اقدامم ۱۶۴ قدمه ۱۶۰ وزنم 

آزمایش دادم فولیکول مناسب هم دارم ولی تخمک گذاری هم ندارم ازونجایی میفهمم تخمک گذاری ندارم که هیچ ترشحی ندارم 

ببخشید روبیکا ندارم اصلا روبیکا رو گوشیم نصب نمیشه

پس چون ترشح هم نداری کبدت حرارت داره وخشکه و باعث میشه رحمت روهم خشک کنه

ایتاهم نداری??چ برنامه ای داری??

کدوم شهرهستی??اگه شهر باآب وهوای گرم هستی مطمئنا کبدت باعث مشکلاتت میشه

اوکی بیا شخصی بهت آیدی ایتا بدم برام بفرست

سلام عزیزم وقت بخیر من کیست و تنبلی تخمدان دارم و بدنم به شدت خارش داره و یهو صورتم قرمز میشه چیکار کنم ؟

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟