2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست
اره واقعا بخدا وقتی یکی بهم میگه خیلی ناراحت میشم خب یه چیزی که دست من نیست فقط میتونم چاق شم که یکم ...

وقتی هی با تعجب چند بار ازت سنتو میپرسن خیلی بده من با خنده رد میکنم ولی از درون خیلی میشکنم 

[QUOTE=355061620]وقتی هی با تعجب چند بار ازت سنتو میپرسن خیلی بده من با خنده رد میکنم ولی از درون خیلی میشکنم [/QUOدقیقااااا به رو خودم نمیارم

اگه کسی نمی‌گفت یکم راحت تر بودیم چون به اندازه کافی خودمون میدونیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=355061620]وقتی هی با تعجب چند بار ازت سنتو میپرسن خیلی بده من با خنده رد میکنم ولی از درون خی ...

دقیقا تا میخوام بپذیرم فراموش کنم باز یادم میندازن قبل وقتی کوچیک بودم همکلاسیم همیشه مسخره میکردن منو روز اول مدرسه ها همیشه برام عذاب آور بود الانم تا میخوام بپذیرم یکی یادم میندازه خودشون نمیفهمن حرفشون چقدر کوتاه حتی فراموش نئو ولی ما تا مدتها این حرف یادمونه ......