2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش درد نکنه خوشبحالت شوهر من خونه نیس تنهام بخاطر همون چیزی درست نکردم

اکثر زنای ایرانی بیچاره ایم بدون شوهرمون هیچی نمیپزیم بخوریم ولی اونا همه چی میخورن من فردا شوهرم میره استادیوم میدونم تا8 اینا که برسه از گشنگی مردم

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد
اکثر زنای ایرانی بیچاره ایم بدون شوهرمون هیچی نمیپزیم بخوریم ولی اونا همه چی میخورن من فردا شوهرم می ...

آره واقعا ولی شوهرم بیشتر وقتا چیزی بخوره واسه منم میخره میاره

آره واقعا ولی شوهرم بیشتر وقتا چیزی بخوره واسه منم میخره میاره

شوهره منم اگه مقدور باشه میاره ولی کلا میگم خیلی بیچاره ایم دلمون واسه خودمون نمیسوزه

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد
اره   از من فاصله بگیر😆 من جونمو دوس دارم😐

واه !   بعداز اینهمه  توضیح که دادم  منو  اینطوری دیدی  .پس الان  من ازت دارم میترسم   که چرا بخوردن  از ابتدا  فکر کردی  👾 اینم خودتی 😂

منم سوپ ورمیشل با مرغ و قارچ درستیدم و دوتکه سینه مرغ روتو تابه کبابی کردم.اخه با همسرجان قرار گذاشتیم رژیم بگیریم😊

کلا من همسری هم نباشه از غذا نمی گذرم.... می پزم میخورم😍😄

یا من هو به کل مکان