آخه از همه میشنوم که پدر اگه دخترشو بوس و بغل کنه باعث بلوغ زود رس میشه 😂😑 برام سوال شد بالای من که از همون بچگی بوسم میکرد بغلم میکرد به موقع به بلوغ رسیدم فک کنم ۱۳ یا ۱۴ سالگی بود 😉 آیا شما پدرش دخترتونو بغل میکنه آیا باعث بلوغ زود رس شده؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقاً برعکس باید بغل کنه،،دختر اول دنبال عشق تو پدرشه،،و این حس پدر دختریه بلوغ زودرس نمیاره،،این حرفا الکیه.
فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
خوب بستگی به بچه داره الان بچه هایی که از نظر ذهنی مشکل دارن زودتر به بلوغ میرسن اونا هم باید رعایت بشه نه اینکه کامل بغل کردن روتعطیل کنن ولی در موارد دیگه هرچه قدر بچه رو بغل وبوس کنن بهتره چون توآینده از لحاض عاطفی کمتر ضربه میخورن
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
این را از یه روانشناس شنیدم گفت بستگی به مدل بغل کردن و نوع محبت کردن داره مثلا اگه پدر جوان و خوش تیپ باشه دخترشو با لباس باز یا تنگ بغل کنه خب یه سری اتفاقات توی احساسات دختر فعال میشه
یه روز من دلم میگیره یه روز تو پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛