2777
2789

مثال

با گریه جیغ میگه باید چراغا خاموش کنی

یا از بشقاب خودش که جلوشه غذا برنمیداره  میره از بشقاب داداشش برمیداره که اونم داد بیداد میکنه

یا با جیغ و داد میگه باید کنترل تلویزیون کولر دستم باشه هی خاموش روشن کنم پشت هم

یه وقتی تو کوچه میرم با یه موتور پلاستیکی کوچیک داره کوچه به این بزرگی تو کوچه حرکت نمیکنه زوررررر گریه کنان میگه باید با موتورم برم رو جدول و پیاده رو به اون نیم متری

یا کتری باید دست من باشه 

یا کتاب دفترای داداششو بزووور میگیره و جیغ میزنه در حد سرخ میشه جونم نداره مریضم هس همیشه ی خدا 

اما دست از لجاجت برنمیداره

بچهای  دوساله شما هم همیطورن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینجوری ندیدم 

برو پیش ی سید براش دعا بگیر آروم ش 

چیز بدی نیست ک براهمه بچه هامیگیرن ک بهانه نگیر 

دیگ آروم میشه گلم من پسر خاهر شوهرم اینجوری بود ی دعا دادن بهش گفتن همیش وصل لاشه لباسش الان ارومم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

عزیزم تا جایی که میتونی حواسش رو پرت کن

هیچی هم با گریه بهش نده

چون از الان با گریه حرفشو ثابت کنه، ۲ سال دیگه نمیتونی کنترلش کنی

میبینه با گریه ش تسلیم میشی خب معلومه سر همه چی گریه میکنه و جیغ میکشه

پودر کیک میخوای بیا اینجا (اینستا.گرام)👈shirinie_khanegie_sara

میگن وقتی جیغ میزنه محلش نزارید والا من حاضرم پول بدم کسی که بتونه جیغ های بنفش و طولانی دختر منو تحمل کنه اصن یه وضعی

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

دختر منم همینه دائم درحال زورگویی و زورگیریه🤪

زیاد به خواسته هاش بها ندی درکنارش محبت رو بهش بدی

یعنی بغلش کنی قربون صدقش بری اما حرف زورش رو گوش ندی حتی قهر کرد اهمیت ندی به مرور درست میشه

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی