2777
2789
عنوان

اصلا از شوهرم وایب مردونه نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 32 پست
هرکس طبق ارزش ها و اعتقاداتش یه نظری دارهولی بلاخره رابطه جنسی هم نباشه یه سری چیزا رو میشه از طرف ف ...

موافقم با شما 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ک ب خودش نمیرسه چیکار کنم

نمیدونم واقعا .ولی با احترام ازش بخوای رعایت کنه ، یا تشویقش کنی به حمام رفتن و خوشبو شدن و مسواک زدن 

یا مثلا حموم میره میاد ازش تعریف ونی بازم بره :/

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

از اول چی؟ یا رابطتون خوب نیست ، یا آقا بلد نیست یا به خودش نمیرسه

اول خوب بود

الان یکسال میگذره 

نمیگم بده اما من هیچی دیگه تو دلم نیست

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)

[QUOTE=355051175] هرکس طبق ارزش ها و اعتقاداتش یه نظری دارهولی بلاخره رابطه جنسی هم نباشه یه سری چیزا رو میشه از طرف ف ..

خیلی زیادی همه چیو ب شوخی میگیره

حس میکنم دارم با دوستم زندگی میکنم نه عشقم

اول خوب بودالان یکسال میگذره نمیگم بده اما من هیچی دیگه تو دلم نیست

فکر کنم احساس و محبت کافی ازش نمیگیری 

اول خوب بودالان یکسال میگذره نمیگم بده اما من هیچی دیگه تو دلم نیست

سلام یکی می گفت مردا اگر تو رابطه تحقیر بشن یا زیاد سرکوفت بشن حس عاشقانشون از دست میدن و ناخودآگاه نمی تونن محبت کنند ولی حس جنسی همیشه باقی می مونه 

شما ببین تحقیرش نکردی یا سرکوفت نزدید ، البته یه بخشی هم مرد مقصره نه شما

هرکس طبق ارزش ها و اعتقاداتش یه نظری دارهولی بلاخره رابطه جنسی هم نباشه یه سری چیزا رو میشه از طرف ف ...

ربطی به دوستی اینا نداره،

این همه آدم که ازدواج سنتی موفق کردند هیچ مشکلی هم ندارند

این جور مسائل تو هر نوع ازدواجی پیش میاد

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
سلام یکی می گفت مردا اگر تو رابطه تحقیر بشن یا زیاد سرکوفت بشن حس عاشقانشون از دست میدن و ناخودآگاه ...

اون همیشه معتقده که من تحقیرش کردم و محبت نمیکنم!!!

می دونم شما باید بیشتر محبت ببینی و چقدر محبت ندیدن از شریک زندگی سخته ، ولی شما ببین محبت تو چه زمینه هایی دوست داره که حالا حتی اگر براتون سخت هم بود محبت کنید، مثلاً یکی از نقاط ضعفی که همه مردا دارند شکمه   

مثلاً سر کاره شما زنگ بزنید بگید سر صحبت باز کنید حاج آقا ( حالا شما هرچی صداش می کنید ) شام چی دوست دارید درست کنم ؟! یا مثلاً اگر دیر اومد از کار شما یکم غذا بخور و کامل نخور صبر کن بیاد و بهش با محبت بگو منتظر شما بودم ، اینجور چیزا خیلی تو ذهن مردا می مونه و چون یاد مادرشون می افتند قطعا با عمق وجود محبت احساس می کنند ، حالا این یه مورد غذا بود ولی شما سعی کن با شوخی و صمیمیت و ... زندگی گرم کنی فکر نکنه مادرشی چون مردا اگر صمیمیت خاصی ، شوخی خاصی نبینن بعد یه مدت شمارو به چشم یه مادر مهربون می بینند

بعد ببیند سرکوفت و تحقیر حس یه مرد رو نابود می کنه ، جوری که بعد یه مدت شمارو به چشم خواهرش می بینه که از بچگی تو سر هم می زدن و همدیگرو اذیت می کردند 

مخصوصا خیلی سعی کنید زندگیتون جلوی مرد با کسی مقایسه نکنید ، چون مقایسه جز بدتر کردن شرایط کاری نمی کنه 

ربطی به دوستی اینا نداره،این همه آدم که ازدواج سنتی موفق کردند هیچ مشکلی هم ندارنداین جور مسائل تو ه ...

سنتی و دوستی مهم نیست شناخت درست و اصولی مهمه

برای ازدواج سنتی هم میشه تو نامزدی حداقل ۶ ماهه + مشاوره به یه شناخت خوب رسید ولی خب اکثرا زیاد نامزد نمیمونن

تکاپو برای نجات ✨️