من ۸۲کیلوام تا حالا ۱۸کیلو کم کردم ۱۲کیلو رو با فستینگ کم کردم بقیه رو با کم خوری یماهی میشه رژیم و ول کرده بودم یجورایی اراده نداشتم الان من با قد ۱۶۳و وزن ۸۲کیلو ۱۹۶۹تا کالری روزانه مجازم ولی بنظرممم خیلیییییی زیادههههه من امروز صبحانه ۳۶۶کالری خوردم و ناهار ۳۱۹کالری عصرونه هم نمیخوزم و بعدش فقط شامه ک شامم کلا سبکه یعنی امروز کلا ۶۸۵کالری خوردم و ۱۲۸۴تا کالری موند بنظرتون زیاده یا کمه یا خوبه چجوریاس؟کلا کالری شماری نکردم اولین روزیه ک شروع کردم اونم با برنامه بشقاب کالری شماری میکنم همینجوری ادامه بدم مثلا فرض کنیم روزی ۹۰۰تا کالری بخورم تو یکماه ۲تا ۳کیلو کم میکنم؟ورزش نمیکنم فقط روزی ۲ساعت میرقصم اگه اطلاعی دارید یا تجربه ایی دارید بگید ممنونم ازتون 😘🤍🫂
خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید
من با برنامه کلم پیچ کالری شماری میکنم خودش دقیق توضیح داده که کالری مورد نیاز چقدره و برای لاغری چقدر کمتر باید استفاده کنی
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.
عزیزم من مربی ام و گروه لاغری رایگان دارم تو تلگرام اگه میخواهی اطلاعات درمورد لاغری بدونی و با شاگردام رقابت کنی ایدیمو بدم پیام بدی عضوت کنم؟ .
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
برنامه غذایی ، ورزش ، نکات لاغری ، کالری شماری ، تثبیت وزن ، فست و همه رو کاملا رایگان قرار دادم تا کمکی بشه ب بعضی از خانم ها.
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…