2777
2789
عنوان

برای خوابگاه چیا ببرم🌱

278 بازدید | 33 پست

سلام به همگی💕

من امسال سال اولی هستم و میخوام برم خوابگاه ان شاءالله ممنون میشم از تجربیاتتون باهام به اشتراک بذارید چه راجب وسایل و چه برای آمادگی های روحی روانی و مواجه با خوابگاه و آدم های جدید و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه داستانی هم داشتین تو خوابگاه و اینکه چطور حلش کردین و از پسش بر اومدین هم خیلی ممنون میشم بگید ت ...

من کلا آدم سازگاریم تحمل خوابگا به شخصیت آدم برمیگرده

تنها چیزی که غیرقابل تحمل بود برام کثیفی بود ولاغیر 

همه آرزشون بود هم اتاق من بشن 

حسبی الله ❤
من کلا آدم سازگاریم تحمل خوابگا به شخصیت آدم برمیگردهتنها چیزی که غیرقابل تحمل بود برام کثیفی بود ول ...

جدی چه عالی😍💕

منم تا الان که سازگارم حالا ببینیم خوابگاه چطور خواهد بود

اولین توصیه ام اینه بدون شناخت اعتماد نکن و صمیمی نشو،برای خودت حد تعیین کن و نذار کسی زیاده روی کنه،لطف بیش از حد و توجه بیش از حد ممنوع،از حق خودتم نگذر.

وسایل هم که مشخصه شخصی و بهداشتی و لباس و کفش و پتو، تشت و قابلمه بزرگ نبر با خودت

یه قابلمه کوچیک و بشقاب و قاشق،مواد خوراکی و برنج و روغن، نخ و سوزن چسب زخم،شامپو و مایع لباسشویی،لباس زیر

دیگه بقیه رو ببین چی نیاز داری.خوش بگذره.

هیچ.
وای این غیبت کردن ها و خاله زنک بازی ها واقعا دوست ندارمبه نظرت زشت نیس از جمعشون به یه بهانه ای چیز ...

نمیخواد پاشی بری 

سرجای خودت باش ولی مشغول کار خودت

یا تو جمع ها اگر بحث جای خوبی نرفت همراهی نکن 

از خانوادت و رازهاتم هیچی نگی

وسایلی که شخصیه و الان لازمت میشه بابد ببریحوله و قابلمه و وسایل شخصیت و کتاب‌های مورد علاقه ت وو..ت ...

ممنون عزیزم

آره خیلی بهم گفتن صمیمی نشو و...

ولی نمیدونم میتونم جلو خودمو بگیرم‌‌‌ و سریع دوست نشم یا نه...

ان شاءالله که هم اتاقی ها و همکلاسی های خوبی گیرم بیاااد

اولین توصیه ام اینه بدون شناخت اعتماد نکن و صمیمی نشو،برای خودت حد تعیین کن و نذار کسی زیاده روی کنه ...

ممنون مهربونمممممم 😍💕

چشم حتما تلاش خودمو میکنم 

حفظ حریم و نگه داشتن حد ومرز ها رو چطور انجام دادین؟