2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زاویه دید من یعنی خوشبختانه منفیه... بی بی چک کلا آگه زیر ده دقیقه هر جوابی بده معتبره چه منفی چه مثبت و چه گاهی هیچکدام... ولی کلا توصیه میکنم آگه پریود نشدی یک مارک دیگه هم امتحان کنی و البته بذار همیشه ده روز از موعد پریودت بگذره بعد امتحان کن گاهی لقاح دیر انجام میشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
از زاویه دید من یعنی خوشبختانه منفیه... بی بی چک کلا آگه زیر ده دقیقه هر جوابی بده معتبره چه منفی چه ...

گلم فردا موعدمه 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
گلم فردا موعدمه 

عزیزم پس هنوز جا امید هست بذار یک هفته بگذره آگه پری نشدی بی بی بذار 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم.میدونم از وقت تاپيکت چند وقت گذشته ولی میخواستم بدونم همون موقع که بی بی خط سفید انداخت باردار ...

سلام .بله عزیزم باردار بودم .بنظرم هاله سفیدم جای امیده ..چون قبلا که باردار نبودم بی بی حتی هاله سفیدم نمینداخت ..قشنگ یادمه یه خط سفید افتاد 😊

سلام .بله عزیزم باردار بودم .بنظرم هاله سفیدم جای امیده ..چون قبلا که باردار نبودم بی بی حتی هاله سف ...

امیدوارم عزیزم من موعدم امروزه نهایتا تا فردا تو رو خدا واسم دعا کنید سه روز پیش بی بی زدم یه خط سفید افتاد قشنگ می ديدمش ولی سفید بود 

سلام ببخشید یه سوال داشتم بی بی چک بعد یه ساعت دو خط شد بهش اعتباری هست؟

بله امیدوار باش ..از اینجهت میگم که من قبلا که باردار نمیشدم بی بی میزدم والا تا دو روز بعدشم هیج خطی نمیفتاد هیجی ..مثه اولش بود 

ولی اینبار که باردار بودم اول هاله سفید بود چند روز بعد هاله افتاد دیگه سه روز تاخیر که شد بی بی زدم خط افتاد 😊 امید وار باش ان شاءالله بارداری ..باردار بودی خبرم کن 

امیدوارم عزیزم من موعدم امروزه نهایتا تا فردا تو رو خدا واسم دعا کنید سه روز پیش بی بی زدم یه خط سفی ...

آره میدونم چی میگی چون خودمم خط سفید انداخت ..ان شاءالله بارداری عزیزم ..باردار بودی خبرم کن