2777
2789

مگه اهمیتی داره این چیزا دلم خواسته درس نخوندم رتبم بد شده چرا باید به همه جواب پس بدم؟خسته شدم دیگه کی تموم میشه این حرفا به عشق و حالم برسم

مگه کسیم اهمیت میده به رتبم و نمرم الان همه چیز فقط ظاهره قبول ندارین؟

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

نه نشدم 

ولی در کل با هیچ تمسخر و کنایه ای منو نمیتونن تخریب کنن چون من شخصیت خیلی قوی دارم

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شدم من پرستاری قبول شدم سال اول خیلی بابتش مسخره شدم ولی اهمیت ندادم و رفتم 

بعد همون هایی که مسخره میکردن بچه هاشون با ۵ ۶ سال پشت کنکور موندن همونم قبول نشدن 🤣🤣 

اینجا خیلی جیگرم خنک شد 

نه نشدم ولی در کل با هیچ تمسخر و کنایه ای منو نمیتونن تخریب کنن چون من شخصیت خیلی قوی دارم

نمیدونم تا کی میخوان بگن بابا دلم خواسته درس نخوندم مگه زوره 

نمیدونم تا کی میخوان بگن بابا دلم خواسته درس نخوندم مگه زوره

تنها راهش بی توجه ای مگه به خاطر اونا قرار بود درس بخونی 

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          
آره شدم من پرستاری قبول شدم سال اول خیلی بابتش مسخره شدم ولی اهمیت ندادم و رفتم بعد همون هایی که مسخ ...

اصلا دانشگاهم میخوام برم ازاد مگه به کسی ربطی داره زندگی خودمه

قدیم ها اینطوری نبود.. پدر و مادرها اصلا تو عمرشون مدرسه ما نیومدند اصلا از رتبه خبر نداشتن

فقط پدر مادرس نیس هر کی از راه میرسه درست چیشد فلان شد مگه مهمه بابا

آره شدم من پرستاری قبول شدم سال اول خیلی بابتش مسخره شدم ولی اهمیت ندادم و رفتم بعد همون هایی که مسخ ...

پرستاری چشه مگه؟همه باید پزشک بشن؟

امیدوارم همیشه موفق باشی عزیز 

با افتخار دختر ایرانم...💚
اصلا دانشگاهم میخوام برم ازاد مگه به کسی ربطی داره زندگی خودمه

اینجا تایپک رو جواب دادم برای اینکه بفهمی مشکلی که تو الان داری همه ما یا حالا اغلب ماها موقع دانشگاه رفتن داشتیم پس اهمیت نده کار خودتو بکن

اره سال اول به خاطر رتبم داداشم مسخرم کرد.با اینکه همونم خیلی خوب بود

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اشتباهم این بوده دوران راهنمایی رفتم سمپاد هی اونو سرکوفت میزنن دلم خواسته رفتم مگه هر کی سمپاده بای ...

💔😭

من الانشم‌ بهم سرکوفت میزنن میگن چرا سمپادی نیستی چرا نمونه قبول نشدی 

دوماهه کارم فقط گریس😭💔

اره سال اول به خاطر رتبم داداشم مسخرم کرد.با اینکه همونم خیلی خوب بود

داداشت خودش چی بوده رتبش چقد بوده حالا 

بیخیال بابا مگه مهمه دختر درس بخونه کی اهمیت میده

💔😭من الانشم‌ بهم سرکوفت میزنن میگن چرا سمپادی نیستی چرا نمونه قبول نشدی دوماهه کارم فقط گریس😭💔

چن سالته؟

اصلا اهمیت نده سمپاد که هیچ تاثیری تو زندگی من نداشته