2777
2789

ما خیلیییییی کم‌دعوا میکنیم ماشاالله 

دوسال باهم هستیم 

و شاید ۵ بار جر و بحث کردیم 

طی این ۶ ماه اخیر ۲ بار بحث کردیم 

ایندفعه که پریروز بود من میخواستم اسم دختری که باهاش ی هفته حرف زده رو بگه که می‌گفت با آبروی بازی نمیکنم و ... دعوا کردیم و الان حرف نمی‌زنیم 

اون هم به جای اینکه من قهر کنم اون دست پیش گرفته 

قهرم به این دلیله که خودش خیلی مبادی آدابه اما خودش پنهون کرده بود از من 

وقتی بینمون دعوا هست من خیلیییییی بیقرار میشم دوست دارم سریع آشتی کنیم 

اگر چند روز ولش کنم میاد التماس این چند روز چکار کنم که تحمل کنم؟

خداییش بس کن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا ؟

آخه چوب خط خوشیاتونو با مسائل بی ارزش به چالش میکشین 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ما خانوما واقعا چرا اینطوریم 😁خدا مرگمون بده ..من بعضی وقتا مثلا باخودم عهد میبندم که دیگه گیرندم چون قهر خیلی عوارض داره😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
میشه بهم راهکار بدی ؟ من خودم متوجه ام اما ناخودآگاهم درگیره .. تو بگو چطور تحمل کنم

با توجه به اخلاقم تو خونه تحمل نمیکنم قهر نمیذارم بمونه آشتی میکنم 

منم اینجوریم

تحمل قهرودعوا نداشتم و ندارم

چه تو زندگی باشوهرم، چه الان که باپدرم زندگی میکنم

کافیه برام قیافه بگیره من دیگه دنیام تیره وتار میشه

اصلا نمیدونم شب و روزم چطور میگذره

معلق بین زمین و هوا😞

💔دل نشکنیم💔