2777
2789
عنوان

خوابگاه

205 بازدید | 15 پست

فردا قراره برم برای ثبت‌نام دانشگاه و خوابگاه رو هم فردا باید بگیریم، ولی اینطور که متوجه شدم تو اتاق‌های خوابگاه تعداد زیاده و اکثراً بالای ۱۴ نفره. شما تجربه‌ی موندن تو همچین خوابگاهی رو دارین؟ میشه تحمل کرد این شرایط رو؟ بابام تاکید داره که برم خوابگاه، دلیلش هم فقط اینه که خوابگاه امنیت داره. هر چی هم میگم جوری حرف می‌زنه انگار قراره برم هتل ۵ ستاره! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی زیاده برا فرهنگیان..

من میخاستم برم خونه خودمون دوران دانشجویی

دیدم حتما باید پدرت تو همون شهر کار بکنه😐💔

اصن نمی فهمم چرا باید مجبور شم برم خوابگاهی ک ۱۴ نفر توشن در حالی ک خونه دقیقا نزدیک دانشگاهه🥲

🎀🌸🍓🌱

آره خیلی زیاده برا فرهنگیان..من میخاستم برم خونه خودمون دوران دانشجوییدیدم حتما باید پدرت تو همون شه ...

عه یعنی چجوری؟ یعنی اگه نخوای خوابگاه بمونی و بخوای خونه بگیری، حتما پدرت باید تو اون شهری که اونجا دانشجو هستی کار کنه؟ راستش دقیقا متوجه نشدم چجوریه. 😅

عه یعنی چجوری؟ یعنی اگه نخوای خوابگاه بمونی و بخوای خونه بگیری، حتما پدرت باید تو اون شهری که اونجا ...

آره اگه بخای بری خونه شخصی اول سند میخاد که نشونشون بدی.و پدرت باید تو همون شهری ک دانشگاهت هست کار بکنه..گواهی اشتغال کار پدر رو میخان🗿💔

خیلی بیشعورن🚶🏻

🎀🌸🍓🌱

آره اگه بخای بری خونه شخصی اول سند میخاد که نشونشون بدی.و پدرت باید تو همون شهری ک دانشگاهت هست کار ...

برای مشهد اینطوری بود..بقیه استان هارو خبر ندارم

🎀🌸🍓🌱