2777
2789
عنوان

شیر خشک یا شیر مادر

251 بازدید | 11 پست

بچه ها من دوستم دوماهه بچه دار شده و پروسه شیر دادن بچه براش خیییلییی سخت بود. بچش حساسیت داشت و دوستم تو این دوماه مدام رژیم بود لبنیات نمیخورد حبوبات نمیخورد ادویه نمیخوره واقعا ضعیف شده بود، مدام ضعف عمومی داشت و موهاش دسته دسته‌ میریخت و حتی شیرشم هی کم میشد و عذاب وجدان گشنه موندن بچه داشت و مادرشم مدااام بهش فشار میاورد باید شیر خودتو بدی. از اونو بچه هم رفلاکس داشت و مدام بالا میاورد و گریه میکرد. هفته پیش کلییی باهاش حرف زدم و راضیش کردم که شیرخشک بده چون داشت نابود میشد و افسردگی سختی میگرفت. امروز زنگ زد گفت از وقتی شیرخشک میده بچه ش شده یه بچه دیگه‌. آروم و سالم. خودشم همینطور انگار براش معجزه شده. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا.. چه اصراریه.. شیر مادر خب بهتره ،ولی گاهی شرایطش نیست واقعا

بچه من کلا شیرخشک نخورد ،الان هم ۱۷ ماهشه ، دندوناش انگار یکیش داره پوسیده میشه.. نمیدونم چکار کنم.. شیر شب هم نتونستم قطع کنم😭

نظر شخصیمه و صرفا برای خودم 

من با شیردهی ارتباط خوبی ندارم و خوشم نمیاد . حتی اگه مشکلی هم نباشه شیرخشک رو ترجیح میدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آره والا.. چه اصراریه.. شیر مادر خب بهتره ،ولی گاهی شرایطش نیست واقعابچه من کلا شیرخشک نخورد ،الان ه ...

دیگه باید کم کم به فکر باشی. میدونم خیلی سخته ادم دلش نمیاد اون وابستگی احساسی هم خیلی سخته ولی خب همینکه فکر کنی کاری که میکنی به نفع سلامت بچه س کمکت میکنه بگیریش

نظر شخصیمه و صرفا برای خودم من با شیردهی ارتباط خوبی ندارم و خوشم نمیاد . حتی اگه مشکلی هم نباشه شیر ...

نظر شخصی منم اینه که اگه روزی بچه دار شدی اون اغوز رو حتما بده به بچه و بعدش اگه دوست نداری هیچ ایرادی نداره که شیرخشک بدی. یه مادر خوشحال و سرزنده بهتر از یه مادر افسرده و فداکاره 

من خودم ماما هستم شیر مادر خیلی مفیده اما شرایط فرق میکنه خودم برای بچه دومم شیر خشک دادم چون دلایل خودم را داشتم نمیتونستم شب بیدار بشم چون باید صبح به بچه اول رسیدگی میکردم و اصلااز کارم رناراضی نیستم یا بچه فامیل حساسیت داشت باید مادررژیم رعایت میکرد ونشد و بچه تحمل نکردو شیر مخصوص شروع کرد همچنان هم بچه حساسیت داره

همیشه باید آرامش مادر و کودک توجه بشه

من خودم ماما هستم شیر مادر خیلی مفیده اما شرایط فرق میکنه خودم برای بچه دومم شیر خشک دادم چون دلایل ...

درسته همیشه ادن صلاح خودش و بچه ش رو بهتر میدونه از بقیه. معمولا این رفلاکس و حساسیته تا چه سنی میمونه با بچه؟ من پسرم خداروشکر نداشت اینارو 

نظر شخصی منم اینه که اگه روزی بچه دار شدی اون اغوز رو حتما بده به بچه و بعدش اگه دوست نداری هیچ ایرا ...

متنفرم از شیردهی و اصلا این کار و انجام نمیدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

درسته همیشه ادن صلاح خودش و بچه ش رو بهتر میدونه از بقیه. معمولا این رفلاکس و حساسیته تا چه سنی میمو ...

بستگی داره مثلا رفلاکس انواع داره اما بچه را زود غذا خور میکنن و رفلاکس اکثرشون ازبین میره اما بعضی بچه ها تا بزرگسالی به اصطلاح باید سبک بخورن زود حساسن و معده شون سنگین بشه حالشون بهم میخوره