2777
2789

کدوم منطقه  مشهد و نیشابور خوبه برای زندگی و مدرسه پسرانه  دوره اول کلاس هفتم کدوم مدرسه خوبه   ممنون از شما 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
بالاخره مشهد یا نیشابور؟؟ دوتا شهر مختلفن هااا بعدشم الان که وقت ثبت نام نیست

می‌دونم برای سال بعد میخام.  ولی میخام از الان یک خونه اجاره کنم. که  نزدیک ش هم  مدرسه باشه که برای سال بعد راحت باشم       هر کدوم بهتر باشه برای زندگی و از نظر مدرسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم برای سال بعد میخام. ولی میخام از الان یک خونه اجاره کنم. که نزدیک ش هم مدرسه باشه که برای ...

صطعا مشهد از نیشابور بزرگتره شاید بهتر باشه ولی شلوغه عرب و افغان زیاد داره نیشابور خیلی شهر آروم و خوب و تمیزیه  من اگر بودم نیشابور و انتخاب میکردم ولی در مورد منطقه و مدرسه اطلاع زیادی ندارم

صطعا مشهد از نیشابور بزرگتره شاید بهتر باشه ولی شلوغه عرب و افغان زیاد داره نیشابور خیلی شهر آروم و ...

نیشابور اومدم دیدم آره خلوته دوسش دارم تمام شهر نشد بگردم ولی چندین بار که اومدم. خلوت و آروم بود.    مردمش چه جورن ؟. شما خودتون نیشابوری هستید چون زیادبا مردم شون گپ و گفت نداشتم 

نیشابور اومدم دیدم آره خلوته دوسش دارم تمام شهر نشد بگردم ولی چندین بار که اومدم. خلوت و آروم بود. ...

نه من بجنوردی ام  ولی تو دانشگاه دوست نیشابوری داشتم خیلی آدم خوبی بود فردوسی بود خونشون منطقه ی خوبی بود گویا شهرشونم رفتم خیلی تر و تمیز و خوبه

نه من بجنوردی ام ولی تو دانشگاه دوست نیشابوری داشتم خیلی آدم خوبی بود فردوسی بود خونشون منطقه ی خوب ...

بجنورد اومدم ی پارک خوشگل  بزرگ خوش هوا داشت پشت شرکت نفت میشد اسمشو نمی دونم

افرینش؟؟ تازه اونجا اصلا محله ی خوبی نیست

نه اونجا نمیخام زندگی کنم با همسرم برای شرکت نفت بار آورده بودیم رفتیم یک ساعتی تو پارک.    نمی دونم اسمش چی بود خیلی بزرگ بود. باشگاه‌ بانوان داشت. دریاچه وسطش بود 

سلام عزیزم ببخشید اینجا میپرسم دیسک گردنتون لیزر کردین؟الان بهترین؟منم درگیرم چند وقته

سلام نه لیزر نکردم.  فعلا همون جوری ام البته ورزش و فیزیوتراپی استخر رفتم.        بهتر شدم. 

شما مهره چندمه دردتون چ جوره