2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خیلی دعا دارم کاش به اون خانم سید بگی شیرینی هم در چه مقدار پول اوکی هست؟ من براش میزنم

ولاتوسایت شمارشوبه دوتاخانم دادم هی مزاحمش میشدن زدمسدودشون کرد الان واسه این خانم بهش گفتم تامشکلش حل بشه بیادهمینجا بهتون بگه منوتگ کنیدتابیام آیدی بهتون بدم نمیخام کسی مشکلش حل نشه بدبیاخدایی نکرده به من توهین کنه واسه خودم صددرصد حل کرده تاالان

ولاتوسایت شمارشوبه دوتاخانم دادم هی مزاحمش میشدن زدمسدودشون کرد الان واسه این خانم بهش گفتم تامشکلش ...

باشه عزیزم میتونی شمارشو ندی فقط واسم واسطه بشی بعدشم من قراره شیرینیش بعد رسیدن به حاجتم بدم این دیگه کلاهبرداری و اینا نیست که

ولاتوسایت شمارشوبه دوتاخانم دادم هی مزاحمش میشدن زدمسدودشون کرد الان واسه این خانم بهش گفتم تامشکلش ...

اره لطفا برای منم واسطه شو

من دنبال طلسم این چیزا نیستم . میترسم

خیلی ناجوره

اینطوری که شما میگی انگار خیلی ناجور به نظر نمیرسه

من فقط میخوام یکی از اعضای خانواده ام باهام آشتی کنه  الان توی شرایط بدی هستم و بهش نیاز دارم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اره لطفا برای منم واسطه شومن دنبال طلسم این چیزا نیستم . میترسمخیلی ناجورهاینطوری که شما میگی انگار ...

ولامن دوماهه فهمیدم سیدشده بهش بحردادن خدادادای بهش بهره رسیده من کلان خودم دوردعاوطلسم میستم وباورندارم ولی این نزدیک چندموردروبرام درست کرده مثل فروش مثل توکارشوهرم شغش مشکل داشت براشت درستش کردواسه روزیمون واسه جن که هرشب میومدتوخوابم درسش کرد

ولامن دوماهه فهمیدم سیدشده بهش بحردادن خدادادای بهش بهره رسیده من کلان خودم دوردعاوطلسم میستم وباورن ...

خدا همیشه کمکت کنه عزیزم

قبول میکنی درخواستمو؟

ماخودمون توروستاهستیم تازه بهش پیام میدادم میگفت شهریابهم زیادپیام میدادن واسم دردسرمیشه طرف امده درموردعتیقه توروبیکاگفته میگه دردسرمیشه مسدودش کرده من میدونم چی میگی ازش خواهش میکنم اگه مشکل اسی هل شدخدابخداآیدی بهت میدم سفارشتم میکنم چون دخترداییمه دوستمم هست 

ممنون نه عزیزم شرمنده خودم میام مدت دیگه درخواست بهت میدم الان سرسیدشلوغه گلم بخداتازه پیام دادگفت ا ...

باشه

سر سید شلوغه سر خدا که شلوغ نیست

مستقیم از خدا میخوام

ماخودمون توروستاهستیم تازه بهش پیام میدادم میگفت شهریابهم زیادپیام میدادن واسم دردسرمیشه طرف امده در ...

عزیزم این تاپیکو سیو میکنم مشکل استارتر حل شد ایدیشو ازت میگیرم