2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وآسه خودم نمیشه نمیتونم واسه خودم وگرنه درست میکردم

چرا نمیتونی؟

آخه زندگی دعا نویس ها ناجوره

یعنی نمیتونن برای خودشون کاری کنن؟

چه جالب

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

دوستم گفت مدتهاست ماشینم فروش نمیره من گفتم به یه سیدمیگم یکاری کنه فروش بره بعدیچیزی بده سیدمثلان یه چیزکمی واسه شیرینیش گفت باشه امروزبمن گفت فرداشت ماشین فروش رفت هیچیم به سیدنداد😐

سیدش کجاست ؟ ببخش دوستت خیلی اشغال بوده

😂اون بهم پیام دادشماره کارت دادمش گفتم بی زحمت بریزگفت باشه ولی ندادباز🥲ببین این یه زن عادی بودزن جوون بهش بهردادن بهش میگن سیدقوم نزدیکمه من خودم چندبارواسه فروش وگره کاربهش گفتم ن دعامیکنه بدت ن چیزی فقط بهش گفتم گفت باشه بلافاصله مشکلم حل شدبعدیچیزی میدمش اول پول نمیگیره کارت حل شدخودت بهش بده

😂اون بهم پیام دادشماره کارت دادمش گفتم بی زحمت بریزگفت باشه ولی ندادباز🥲ببین این یه زن عادی بودزن ...

درخواست دوستی منو قبول میکنی؟

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
تامشکل دوستمون حل بشه جنسش فروش بره بیادبگه بعدقبول میکنم که سوتفاهم پیش نیاد

عزیزم منم خیلی دعا دارم کاش به اون خانم سید بگی شیرینی هم در چه مقدار پول اوکی هست؟ من براش میزنم