2777
2789
عنوان

اونایی که رشته شون انسانیه ❗️فارسی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 30 پست
ب عنوان ی پشت کنکوری بهت میگم تکیه ب سوال نکن منم مث تو بودم الان اگ فقط سوالا بخونی ممکنه از جاهای ...

مرررسیییی🫶

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

اره اینم هست ولی من خودم عاشق ادبیات و دینی ام راحته ولی ازعربی و زبان متنفرم جالب اینجاس تو انتخاب ...

اره منم دینی ام همش بیسته دوست دارم ولی خب بلاخره باید مرور بشه که ...

واییی😂😂😂چه انتخاب رشته اییی

واسه عربی فیلم فلاح رو ببین عاالیه

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن خیلی ریز به ریز میگه و همه نکات پایه رو میگه ، من یکم سطح بالاتر میخوام

اگه مشکل قواعد دستور داری فرمول بیست فک کنم خوب باشه ، سیر تا پیاز و مهر و ماه اینا تقریبا تو یه سطحن

کاربری سوم😶🥲
مممنونم ازت🫂💙

خواهش می کنم 🥰

اگه بازم سوالی داشتی می‌تونی بپرسی .

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

اره منم دینی ام همش بیسته دوست دارم ولی خب بلاخره باید مرور بشه که ...واییی😂😂😂چه انتخاب رشته اییی ...

زدم اول مدیریت بعد اقتصاد بعد ریاضی بعد مترجمی زبان حالا دوتااولو بیارم خوبه دوتا دومی متنفرم ازشون هیچی بلد نیستم اگه اوردم باید جدا برم کلاس زبان ک تقویت کنم

زدم اول مدیریت بعد اقتصاد بعد ریاضی بعد مترجمی زبان حالا دوتااولو بیارم خوبه دوتا دومی متنفرم ازشون ...

مگه نتایج کی میاد ؟ 

من هیچی نمیدونم😂

راستی انسانی مگه رشته ریاضی داره ؟؟؟

اگه مشکل قواعد دستور داری فرمول بیست فک کنم خوب باشه ، سیر تا پیاز و مهر و ماه اینا تقریبا تو یه سطح ...

آهان مرسی ازت✨️🤍🤍

تا 20مهر میاد نه نداره ولی براساس سوابق میتونی هررشته ایی رو بزنی امسال اینجوری بود

وای چقدر دیرررر ، آدم سکته میکنه تا جوابا بیاد که 

چه جالب نمیدونستم 

اره الان منم بخدا با نی نی سایت سرگرمم اگ بیکار بودم اصلا روزام نمیرفت

آخی...

انشالله که یه رشته خوب قبول شی برات دعا می کنم 🥰🥰🥰

توعم دعا کن من به آرزوم برسم🥺💚

آخی...انشالله که یه رشته خوب قبول شی برات دعا می کنم 🥰🥰🥰توعم دعا کن من به آرزوم برسم🥺💚

ایشالله عزیزم تو هم بهترینارو نصیبت بشه و تو همه مراحل زندگیت لطف خدا شاملت بشه

ایشالله عزیزم تو هم بهترینارو نصیبت بشه و تو همه مراحل زندگیت لطف خدا شاملت بشه

مرسییی عزیزم🥺😍🥰💚

موفق باشی همیییشه❤️