2777
2789

پسرا هم می‌خوان دختر بشن هیشکی راضی نی😂

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای دردل کنی باهام؟بنویس من گوش میکنم از غصه ات کم بشه

دردم سر کنکور وخانواده که کوچیکترین درکی ندارن 

تا وقتی ۸ سالم بود یه خواهر کوچکتر تو خانواده اومد

یه پسر بزرگتر هم تو خانواده بود ...منم شدم بی ارزشترین عضو خانواده نه فقط برای خانوادم حتی برای فامیل......

الان ۱۸ سالمه خواهرم دبستانی و از وقتی رفت مدرسه کاراش با من بود من ببرمش بیارمش درساشو یادش بدم 

علارغم مدرسم کلاسای اضافه ببرمش تمرین کنم برا داداش بزرگتره همه کاری کنم کنکورش بود همه حمایتش کردن 

همه شون کلاس اضافه میرفتن زبان و ...و من 🙂۱۸ سالمه نه زبان بلدم نه هیچی از بچگی استعداد فوق العاده نقاشی داشتم اهمیتی ندادن بهم 

همیشه طی این ۱۲ سال مدرسه یا قبلش حتی خانوادم به تفریح بودن و من باید اول کارای خونه رو همشو میکردم*ناهار و تمیز کاری*بعد اگه وقتی میموند میرفتم سر درسم جوریه که از بچگی یاد گرفتم شب بیدار بمونم و هنوزم تو طول روز وقت نمیکنم درس بخونم و شبا بیدارم جوری که بخاطر کم خوابیم خیلی وقتا سرگیجه شدید میگیرم 

حالا کنکوری شدم ازشون یه منبع خواستم میگفتن چرته برای تو خرج کردن با اینکه من هیچ وقت نمره ام زیر ۱۹ نبود با تمام اون شرایط.....گفتم حداقل آزمون گفتن نه......امروز آزمون ۶ مهرم بچه های هم سال من دادن و من پی کارای خونمونم

الان امروز عقد داریم و همه لباس نو خریدن ک من یه کت و شلوار ۴ سال پیشمو هنوز تو همه مهمونی عروسی و....میپوشم ۴ ساله لباس نخریدن برام گله ای ندارم 

حداقل درک کنن منم درس دارم امسال سال مهم منه:)

مامانم داره رنگ میزاره رو موهاش *من کارای آرایشی میکنم امروز درس داشتم نشده *مامانم درک کرد ولی بابام شروع کرد به داد و کتک زدن که تو فقط به فکر خودتی و همش من برا تو خرج کردم*یادم نمیاد کی خرج من کرده حتی🙂*گوشتو کر میکنی که نیای یه کاری کنی حداقل پسر بودی یه نفعی داشتی

....

دردم سر کنکور وخانواده که کوچیکترین درکی ندارن تا وقتی ۸ سالم بود یه خواهر کوچکتر تو خانواده اومدیه ...

خب این که قابل حله

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

دردم سر کنکور وخانواده که کوچیکترین درکی ندارن تا وقتی ۸ سالم بود یه خواهر کوچکتر تو خانواده اومدیه ...

ببین دورت بگردم من عزیزم خواهر قشنگم 

از ضعف هات پله بساز

اهمیت نده بهشون ، اگه کتاب میخوای منبع میخوای فیلم آزمون از تو تل پیدا کن همه چی هست فقط بعدا که به جای رسیدی پولشو رو بده تمام تلاشت رو کن که به جای برسی و بری دانشگاه 

خب این که قابل حله

درک میکنم که سختته و بخاطر خودشون مستقل و کم توقع بودی .

ولی بعضی خانواده ها تا ازشون نخوای و یا خودتو لوس نکنی و گریه زاری کاری از پیش نمیبرن ...

اگ راه حل میخوای ،کم کم شروع کن مثلا بگو فردا امتحان دارم برام سخته بشین درس بخون کمتر کار کن ،بعد کم کم مثلا به بابات بگو بابایی من لباسم مناسب نیست حیفه اینطوری فامیل فک میکنن شما پول نداری برای من لباس نمیخری و اگ هم خرید تشکر کن و اینا ،

بعد یمدت خودتو خوشحال تر نشون بدی و مشغول تر به درس ،اونام کم کم راه میان و درک میکنن 

میخوای دردل کنی باهام؟بنویس من گوش میکنم از غصه ات کم بشه

هیچ کدومشون درسشون مث من خوب نیست*خواهر و برادرم*من با چقدر زجر ۲ روز مونده به نمونه و تیز خوندم و قبول شدم و الان نمونه دولتی درس خوندم 

خیلی کارارو نکردن و خودم به نحوی خودمو بالا کشیدم....ولی همیشه اینطورین 

چون من ناخواسته بودم ...

همیشه محدودیت داشتم به جز کارای خواهرم و راه مدرسه جای نرفتم با دوستام هیچ وقت نزاشتن برم بیرون همیشه هیکلمو مسخره کردن و گفتن زشت جوری که الان اضطراب اجتماعی شدید گرفتم....‌چی بگم کاش میمردم حداقل 

درک میکنم که سختته و بخاطر خودشون مستقل و کم توقع بودی .ولی بعضی خانواده ها تا ازشون نخوای و یا خودت ...

هزار بار این کارارو کردم همیشه کتک خوردم جای درک 

فقط معتقدن من بچه ناخواسته شون بودم...

هزار بار این کارارو کردم همیشه کتک خوردم جای درک فقط معتقدن من بچه ناخواسته شون بودم...

بچه ناخواسته بودی که بودی ،اگ ناخواسته بودی مشکل از تو نیست مشکل از اونا بوده که مراقب نبودن ،اگ بچه دار شدن دیگه باید مراقبش باشن و تبعیض قائل نشن ،

ولی خب بعضی خانواده ها متاسفانه با صحبت منطقی اسنو نمیفهمن ...

باید آروم آروم پیش بری ...

ببین دورت بگردم من عزیزم خواهر قشنگم از ضعف هات پله بسازاهمیت نده بهشون ، اگه کتاب میخوای منبع میخوا ...

خب کی وقت کنم بخونم 

همینم که شب تا صبح میخونم فقط وقت میکنم برای درسای مدرسه کی خارج کنکور بخونم....؟