2777
2789

انگار به گلوم فشار میارن چون حس خفگی دارم سرم گیج می‌ره چشام سیاهی می‌ره دنیا داره دور سرم میچرخه چشام رو صورتم سنگینی می‌کنه انگار میخاد از کاسه در بیاد دستام میلرزه معدم بهم میپیچه نفسم بالا نمیاد سخت نفس میکشم حالم خیلی بده خیلی بد از دیروز صبح اینجوریم کل دیشب و ناله کردم به خونوادم گفتم ولی جدی نمیگیرن خستم هر کاری میکنم اروم نمیشم 

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حملات  اضطراب داری نه مرگ نه چیز دیگه ،اسم دیگه اش پنیک هست بزن نت درمانش هم فقط ذهنی هست اگر فکر کنی که میمیری یا درحالش هستی پیش میاد واست دورازجون برو روانشناس تکنیک میدن بهتر میشی

حملات اضطراب داری نه مرگ نه چیز دیگه ،اسم دیگه اش پنیک هست بزن نت درمانش هم فقط ذهنی هست اگر فکر کن ...

دقیقا دلشوره و نگرانی شدید دارم الان نمدونم چیکار کنم آروم شم الان ک نمیتونم پیش روانشناس برم

🤍

حتما دکتر برو ایشالله خوبت میشه

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️

یا حمله پنیک عصبی داری مثل من آدم همش فکر می‌کنه داره میمیره

یا رفلاکس معده داری که تمام علایمی که گفتی رو داره حواست باشه 

یا خدایی نکرده علایم سکته مغزی نباشه اورژانس ۱۱۵ زنگ بزن 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

یا حمله پنیک عصبی داری مثل من آدم همش فکر می‌کنه داره میمیرهیا رفلاکس معده داری که تمام علایمی که گف ...

قبلش خیلی نگران بودم دلشوره داشتم و آشفته بودم الآنم هستم معدم هم از قبل عصبی بود ولی الان سر گیجه و تنگی نفس و ...هم دارم 

🤍

دقیقا دلشوره و نگرانی شدید دارم الان نمدونم چیکار کنم آروم شم الان ک نمیتونم پیش روانشناس برم

عین من قرص کلیدنیوم سی یا کلردیازپوکساید با تجویز دکترت مصرف کن برو سایت دکتر ساینا آنلاین با یک دکتر روانپزشک حتما مشورت کن دقت کن روانپزشک باشه تا بتونه دارو بنویسه برات کد دارو رو بکیر برو بخر

قبلش خیلی نگران بودم دلشوره داشتم و آشفته بودم الآنم هستم معدم هم از قبل عصبی بود ولی الان سر گیجه و ...

همش بهم مربوط هست اعصابت جدیدا از چیزی خوردشده ؟

من قبل از عید همینطور بودم فکر کردم دارم میمیرم همش لرزش اضطراب دلشوره بعد رفتم گوارش گفت معده عصبی و رفلاکس و گاستریت داری. قرص داد همونا که گفتم بالا هیچی نیست نگران نباش آب بخور ورزش کن حتما فردا برو دکتر گوارش 

تکنیک تنفس رو توی گوگل سرچ کن باید ریه ها رو پراز هواکنی بعد در بازدم دهانت رو مثل غنچه کنی بدی بیرون تنفس باعث میشه آروم تر شی ،از ۱۰۰ شروع کن بشمار تا ۱ فکرت کمتر میشه 

یعنی معکوس بشمار 

توی یه دفتر حس وحالت.و افکاری که باعث این اتفاق افتادن رو بنویس بعد مثبت شده اون رو بنویس 

مثلا بنویس افکار منفی 

من دارم میمیرم بعد مثبت شده فکرت رو هم بنویس بنویس من علایم حیاتی دارم و از لحاظ جسمی خوب هستم من نمیمیرم و......

همش بهم مربوط هست اعصابت جدیدا از چیزی خوردشده ؟من قبل از عید همینطور بودم فکر کردم دارم میمیرم همش ...

بدنسازی میرم 

آره خیلی اتفاقات پشت سر هم افتاد یک هفته ای هست اینجوریم ولی اولش انقد شدید نبود دوباره یه اتفاقات دیگه از دیروز تا حالا افتاد که بهم شوک وارد شد 

قبلا هم قرص پرانول و سرتالین میخوردم ولی قطع کردم عوارضش خیلی زیاد بود کلا عوارض اینجور قرصا زیاد ه حال روحیم و خیلی بد میکرد همش به خودکشی فکر میکردم 

🤍