2777
2789
عنوان

صاحبکار بی شعور من

596 بازدید | 16 پست

خیلی از رفتاراش خسته هستم انگار من گماشته اش هستم خیلی تند حرف می زنه وعین طلبکارا هست 

۳ ساله باهاش کار می کنم این قبلا هم چندبار تند رفتار کرد ولی گفتم نمی یام بهتر شد اما از وقتی حقوقم ۱ تومن بیشتر کرده توی ماه اخیر دو بار باهام تند صحبت کرده  من برای کارایی که اصلا توحیطه کار من نیست ومی گه انجام می دم و اگه یک جاش لنگ بزنه دعوا می کنه انگار برده اش هستم تازه می گه تو قوی نیستی باید تحمل کنی وخودش حق به جانب می گیره ازدستش خسته شدم چون ۳ ساله اون جا کار می کنم توقع داره همه کارا رو به درستی انجام بدم حتی کارایی که به کار من مربوط نیست یک نفر تازه گرفته کلی تحویلش می گیره وملاحظه اش می کنه چون باهاش رودربایستی داره اما من.....

می خام بهش بگم نمی یام می دونم شلوغ بازی در می یاره اما دیگه مهم نیست می رم چندتاکار پاره وقت در حد پرداخت وامم گیر می یارم وبیشترم خونه می مونم حقوقم کمتر می شه اما از تحمل رفتارهای این آقا بهتره

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر میده؟ شغلت چی؟ اول کار پیدا کن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

خب طبق قرار دادی که دارم باید یک ماه قبلش بهش بگم حسابدار پیدا کنه بعد نرم حقوق قانون کاره

قانون کار می ده طبق قرار دادم باید یک ماه قبلش بهش بگم اون حسابدار پیدا کنه بعد نرم 

خب طبق قرار دادی که دارم باید یک ماه قبلش بهش بگم حسابدار پیدا کنه بعد نرم حقوق قانون کاره

پس راحت پیدا میشه خصوصا تهران میخوای هشدار بده کم کم به فکر باش و اینا اگه سختت نیست تا عید تحمل کن عیدی پیگیری اگه دوماه حقوق اگه سخت که کم کم بگرد و بگم نمی‌خوای بیای

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
پس راحت پیدا میشه خصوصا تهران میخوای هشدار بده کم کم به فکر باش و اینا اگه سختت نیست تا عید تحمل کن ...

خودمم فکر کردم تا عید تحمل کنم اما می دونم این روش باز شده بازم این جوری رفتار می کنه خدا لعنتش کنه خیلی پر رویه من منشی و آبدارچی و کارپرداز همه چی کرده آخرم طلبکاره

اصلا بیمه نیستم

حتما برو اداره کار شکایت کن،تمام فرم‌های قراردادت رو هم نگه دار شاید لازم بشه،اگه شکایت کنی حق وحقوقت رو عیدی و سنوات و کسری حقوق همه رو باید بهت بده،شکایتش کن تا بفهمه چطور باید رفتار کنه عوضی