2777
2789

قبلا معیارشون آفتاب مهتاب ندیده بود الان انگار آفتاب مهتاب دیده میخوان 😂یکیو میشناسم ۳ تا خواهرن ۲ تاشون قرتی یکی با حجاب ، اون ۲ تا ازدواج کردن بچه هم دارن اما این با اینکه مذهبی و با حجابه اما خواستگار نداره بر عکس اونا 😐

لایک نکن 🤨

خب به مرور زمان یه سری افکار و باور های غلط اصلاح میشه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اونایی که مانتو میپوشن و به خودشون میرسن پاک نیستن 😐😐 طرز تفکرت چقدر کهنس

من اینجور برداشت کردم ک دختر آفتاب مهتاب ندیده با کسی نبوده ولی قرتی با افرادی دوست بوده قبل ازدواج . چون قرتی این مفهومو میرسونه

ببین خیلی روشن فکر شدن

دیگه به نظرشون زن مذهبی محدودشون میکنه. همپایه شادیاشون نیست. به خوشتیپ بودن زنشون افتخار میکنن

برادرشوهر من همینه. دختر نجیب براش پیدا کردن گفت حجابشو بذاره کنار

شوهر خود من تو نامزدی همش گیر حجاب بود الانا بدش میاد دیگه

محیط به محیط و جا تا جا فرق داره .بعضی جاها مذهبی پسندند و بعضی جاها قرتی پسند 😅 بستگی داره محل زندگی آدم کجا باشه 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

من اینجور برداشت کردم ک دختر آفتاب مهتاب ندیده با کسی نبوده ولی قرتی با افرادی دوست بوده قبل ازدواج ...

با اون دختری که میگی اصلا کسی ازدواج نمیکنه که من دارم پوشش معقولو میگم که به خودش میرسه 

لایک نکن 🤨

هر کسی با کسی که لایقش باشه و مثل خودش باشه ازدواج میکنه 

هر چند انقدر ازدواج کردن مهم نیست بطور کل 

خانما اول به فکر پیشرفت اجتماعی و فرهنگی خودشون باشن و تحصیلات بعد رل و مل و....... 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد