2777
2789

دوستا قشنگم فرض کنین پسرتون از کسی خوشش اومده یا میخواین واسطه برای  آشنایی دو نفر بشین ؛ 

وقتی از مادر دختر یا نزدیکان دختر سوال میپرسین که دخترتون ازدواج میکنه یا نه ! 

و مادر دختر یا نزدیکانش بهتون بگن فلانی (دختر) با معیارهای خودش تو ذهنش و دوست داره ازدواج میکنه ! 

برداشت شما از جمله که سمت خانواده دختر میگه چیه آیا برای آشنایی ازدواج پیشقدم میشین؟

جمله ای ک بهتون گفتنو یبار دیگه میگید؟ فلانی چی؟

مثلا عزیزم برام پیش اومده مادر پسر از مامانم پرسیده دیانا ازدواج میکنه ؟ نامزد نداره ؟ کسی تو زندگیش نیست؟ 

مامانم گفته دیانا با معیارهای خودش تو ذهنش خودش با فرد مورد نظرش ازدواج میکنه 

میخوام ببینم جمله که خودم به مامانم گفتم بگه درسته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا عزیزم برام پیش اومده مادر پسر از مامانم پرسیده دیانا ازدواج میکنه ؟ نامزد نداره ؟ کسی تو زندگیش ...

معلومه ک درست نیست. این چه جوابیه

بعدشم نظر واقعیت چیه

دوسنداری ازدواج کنی نه؟

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
معلومه ک درست نیست. این چه جوابیهبعدشم نظر واقعیت چیهدوسنداری ازدواج کنی نه؟

دوست گلم اول اینکه ممنونم از نظرت و زمان که گذاشتی جوابم دادی .اره عزیزم دلم دوست دارم ازدواج کنم اما نه اینکه قصدم نیست به همه اعلام کنم ؛ جار بزنم : بلاخره یه معیارهایی مد نطرم هست اگر درصدی شبیه معیارام طرف مقابلم باشه اره اگرم که نه نههه .منظورم این هست میخواستم به طرف مقابلم بگم 

دوست گلم اول اینکه ممنونم از نظرت و زمان که گذاشتی جوابم دادی .اره عزیزم دلم دوست دارم ازدواج کنم ام ...

خواهشمیکنم عزیزم. جمله ای ک میگی مامانت بگه پیچیدست ممکنه طرف گیج بشه ازاین جواب.

بعدشم به مردم نگین دیانا با فلان معیارا ازدواج میکنه جمله خوبی نیس چرا؟ چون به این مردم نگین فلان اتفاق میفته چون زندگیه آدمیه شاید بعدها یکی اومد ک مثلا همه چیش عالی بود ولی ماشین یارو خوب نبود بعد همون فلانی میگه معیار دیانا اینبود؟؟؟

مامانت بهش بگه والا دیانا یسری معیارا داره حساسه اگر پسر خوبی باشه چرا که نه ببینیم خدا چی میخاد

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
خواهشمیکنم عزیزم. جمله ای ک میگی مامانت بگه پیچیدست ممکنه طرف گیج بشه ازاین جواب.بعدشم به مردم نگین ...

مرسیییییی دوست گلم از نظرت برات بهترین آرزوها دارم امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق شاد سرافراز باشی

مثلا عزیزم برام پیش اومده مادر پسر از مامانم پرسیده دیانا ازدواج میکنه ؟ نامزد نداره ؟ کسی تو زندگیش ...

اگه مامانت گفته با فرد مورد نظرش ... این برداشت میشه که دیانا دوست.پسری داره که اونو میخواد یا شخص خاصی رو دوست داره و به اون فکر میکنه

دوست گلم اول اینکه ممنونم از نظرت و زمان که گذاشتی جوابم دادی .اره عزیزم دلم دوست دارم ازدواج کنم ام ...

جمله درست که باید مادرت بگه اینه :

اگه فرد مورد پسند دخترم بیاد خواستگاریش یعنی کسی که معیارها و اهدافشون همسو باشه به ازدواج فکر میکنه

جمله درست که باید مادرت بگه اینه :اگه فرد مورد پسند دخترم بیاد خواستگاریش یعنی کسی که معیارها و اهدا ...

اوهوم همین منظورم بود شما گفتی دقیقاااااااا خیلی ممنونم عزیزم ماچ بهتون خیلی لطف کردی دوست گلم برات آرزوی بهترینها دارم عالی باشی