2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تمکین بیشتر ب سود مرد میگیرن ب خاطر زندگی و زیر یک سقف بودن و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کسی که نخواد از همسرش جدا شه ولی همسرش بخواد طلاق بده و‌ نخواد مهریه هم بده ، زن هم بگه اگه طلاقم میدی مهریه مو‌میخوام و مهریه شو‌ اجرا بزاره 

ولی در بیرون مرد بگه جور دیگه بگه زنمو طلاقش نمی دم زیر مهریه بمونه خودم‌هم ازدواج میکنم 

درسته وقتی میشه که زن هم بخواد طلاق بگیره تمکین نکنه مرد اون موقع می تونه ازدواج کنه و نفقه نده طلاقش هم نده 

منظور من اینه من میخوام تمکین کنم طلاق نمیخوام 

ولی همسرم دنبالم‌ نیومده تا حالا ۹ً ماه ست حتی زنگ هم نزدن بهم که قاضی بدونه من تمکین میکنم یا نه 

یعنی همینجوری میشه طلاقم نده که من هم طلاق نخوام 

و من حق حبس هم دارم باکره هستم نامزدیم

تمکین بیشتر ب سود مرد میگیرن ب خاطر زندگی و زیر یک سقف بودن و..

اخه منم میخوام زیر یه سقف برم اون منو نمیخواد 😔 

من حرف مو به کی بگم که خب خودش نمیخواد منم مهریه مو میخوام طلاق بده 

اخه منم میخوام زیر یه سقف برم اون منو نمیخواد 😔 من حرف مو به کی بگم که خب خودش نمیخواد منم مهریه مو ...

خب پس برو همینو بگو 

بگو منو نمیخاد من میخام برم.

منو ببرید خودتون 

من زندکیمغ رو دوست دارم 

بعد مهلت میدن ک بری 

رفتنی با مامور برو ک اگه باز نکرد شاهد باشه 

یا وایسا موقع اجرای حکم خود دادگاه مامور می‌فرسته دنبالت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کسی که نخواد از همسرش جدا شه ولی همسرش بخواد طلاق بده و‌ نخواد مهریه هم بده ، زن هم بگه اگه طلاقم می ...

باکره باشی ک‌حله و دست تو هست همه چیه

حق حبس داری 

@مدافع_حق  

درخواست دوستی دادم میشع قبول کنید عریزم

ببخشید نه 

وکیل تگ کردم برات

باکره باشی ک‌حله و دست تو هست همه چیهحق حبس داری

تو موقع باکره من رضایت ندم نمی تونه رضایت ازدواج بگیره 

اصلا قاضی سوال نمیکنه یا شاهد اینا نمیخوان که واقعا تو تمکین کردی یا نه مثلا بعد از روشن شدن تکلیف مهریه 

بخواد بی تکلیف منو نگه داره مگه میشه نه دنبالم‌میاد نه طلاقم میده 

ولی من میخوام برم