2777
2789
عنوان

پیشنهاد از طرف یه فامیل نزدیک🤔

369 بازدید | 19 پست

تاحالا برا خودتون یا کسی دیدین اینجور پیش بیاد ک از طرف یه فامیل نزدیک یا همسایه و... پیشنهاد بدن یا ایما واشاره... چیکار کردین چطور دستشونو رو کردین

بیاید بگید تا کسایی ک توهمچین شرایطی هستن بدون فکر پیش نرن 

نصفه شبی نمیدونم چه فکرا میوفته تو ذهنم😅🤪

رو بهش ندادم، خودش رفت

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علنی کردم ۵ساله قطع رابطه ایم

خداروشکر 

چطور یه راست طرف اومد بهت گف

من خیلی دیدم بعدش بیشتر برا خانم مشکل پیش میاد ک حتما تو یه کاری کردی واینا چیزی نشد؟

فامیل نزدیک بود؟دیگه پیگیر نشد

فامیل نزدیک بود

واکنش من فقط در حد یه لبخند بود،

فکر کنم همه متوجه رفتاراش شده بودن🤣

بعد دید که من رو نمیدم بهش، خودش این کاراشو تموم کرد

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

چقد بده خودشونم پیش همه خراب میکنن🤣

اره، من جای اون پسر خجالت میکشیدم🤣