2821
2789
عنوان

از صب دارم گریه میکنم

177 بازدید | 8 پست

دیگه کامل متوجه شدم افسردم حالم خیلی بده از همسرم بدم میاد فقط به فکر جداییم چیکار کنم توروخدا بیاین ی چیزی بگین ...جدیدا حس میکنم از همسرم بدم میاد نه تفریحی نه جایی حس میکنم اولویتش نیستم همیشه هم من گناهکار میشم انقد گریه کردم تنگی نفس گرفتم الانم خونمون بود اصرار کردم بمون حالم داغونه ولی نموند رفت ازش متنفرم منم تحویل نگرفتم موقع خدافظی بجا اینکه بغلم کنه بگه چته چرا داغونی برگشته میگه ی جوری هستی فقط نیازش براش مهمه😭😭😭😭

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی مردا خیلی خرن هیچی حالیشون نمیشه

هیچوقت ی مرد ارزش اینو نداره بخاطرش خودمونو افسرده کنیم 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
بعضی مردا خیلی خرن هیچی حالیشون نمیشههیچوقت ی مرد ارزش اینو نداره بخاطرش خودمونو افسرده کنیم

موافقم.خیلی هم آدم خوبی باشن باز بلد نیستن ناز زن رو بکشن.ماها انتظار داریم بیان مثل تو فیلما با ما رفتار کنند ولی هرگز اینجوری نیست که نیست

زیاد باهم کارنداشته باشید انتظار توجه زیاد از طرف مرد ایرانی بی فایده ست بلد نیستن نود درصدشون

پس تقصیر ما زنا چیه باید بسوزیم و بسازیم 😞

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
پس تقصیر ما زنا چیه باید بسوزیم و بسازیم 😞

نه میگم که زیاد بهش نچسب.معمولا ما زنها اوایل ازدواج خیلی دنبال رمانتیک بازی هستیم ولی واقعا چند سال میگذره میبینیم خبری نیست خودمون بیخیال میشیم و زندگی عادیمونو می‌کنیم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز