2777
2789
عنوان

دروغ مادرشوهرمو درآوردم 😬😶‍🌫️

915 بازدید | 33 پست

سرزنشم نکنید خودم عذاب وجدان دارم یه جورایی ضایعش کردم ولی حداقل حرف دلمو زدم راحت شدم 

قضیه از این قراره که من تازه زایمان کردم مادرشوهرم توی بارداریم هروقت میدید شوهرم نازمو میکشه یا نمیذاره من کار کنم شروع میکرد میگفت پس من چی بگم که یازده سالگی بچه آوردم جای من بودی چیکار میکردی الآنم که بچه م دنیا اومده هرچی میشه سریع همینو میگه خلاصه دیشب تو مهمونی برگشت گفت عروسای الان اگه جای ما بودن چیکار میکردن یازده سالگی بچه آوردیم بزرگ کردیم زایمان طبیعی بدون امکانات کردیم اینا میرن بیمارستان خصوصی سزارین میکنن و هی داشت حرف میزد منم بهش گفتم راستی مامان جان شما متولد چندی گفت ۵۱ گفتم عه خب شوهرم متولد ۶۸ هست و شما ۱۷ سالگی بچه آوردی 🤔 یهو گفت نهههههه منظورم ازدواج بوده من ۱۱ سالگی ازدواج کردم یهو پدرشوهرم گفت نه بابا ما یک سال بعدش بچه دار شدیم تو ۱۶ سالت بوده ازدواج کردیم و اون زمان همه دخترای همسایه و فامیل اکثرا تو همین سن ازدواج میکردن

یهو مادرشوهرم چشم غره ای رفت که من جای پدرشوهرم ترسیدم 😂😂 عذاب وجدان دارم ضایعش کردما ولی خب از یه طرف حرف دلمو زدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم همش میگفت من بِچِه بودم ازدواج کردم.. حالا نزدیک ۱۸ سالش بوده سال ۶۳! روستا هم بودن.. آخرش یه بار گفتم مامان همچینم بچه نبودین ها😂 به پای دخترای روستای اون زمان شما خیلی دیر شوهر کردی😜 دیگه نگفت😄

وقتی سن ازدواجشو درآوردی میگفتی یعنی قبل ازدواج زایمان داشتی مادرجون؟!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

والا ۱۶ساله هم بچه هست فرقی نداره

عزیزم الان بحث سر این نیست 

بحث سر دروغ گفتنشون هست 

قبول کنید ۱۱ ساله خیلی فرق داره با ۱۷ ساله

دهه پنجاه و شصت اکثر دخترا تا ۱۵ سالگی ازدواج میکردن همین الانشم خیلیا هستن زیر بیست سال ازدواج می‌کنن 

کاری ندارم زود بوده یا نه ولی دروغش درومد

واییییییی 😶🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عجب چیزی گفتی 🤣🤣🤣 کاش اینو میگفتما

خدا منو ببخشه   

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

مادرشوهر منم همش میگفت من بِچِه بودم ازدواج کردم.. حالا نزدیک ۱۸ سالش بوده سال ۶۳! روستا هم بودن.. آ ...

دقیقاااااا منظور منو خیلی خوب متوجه شدی 

چون اون زمان اکثرا تا ۱۵ سالگی ازدواج میکردن مامان خودم ۱۳ سالگی بچه دار شده