2777
2789
عنوان

مادرم توقع داره شوهرم بهش زنگ بزنه احوالشو بگیره چ‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع مادرا الکی زیاده که فکر میکنن عروس و داماد موظفن بهشون زنگ بزنن نهایت مناسبتی چیزی باشه ، وقتی ...

همه خانواده ان ابن چه جرفیه، مامان بزرگ من بخدا هفته ای دوبار دور همی میگیره تا داماد و عروس شو ببینه، عروسان و دامادا ام غیر تون حداقلللللللل هفته ای یکبار میرن سر بزننن بهشون

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

دلم برا اطرافیان تون میسوزه، البته اگر با این اخلاقیات کسی رو داشته باشین!

خیالت راحت خدارو هزار مرتبه شکر اطرافم کلی فامیل و دوست هست میدونی چرا جون توقعم از ادمای اطرافم کمه 

چون به زورررر نمیخام کسی بهم احترام بزاره 

چون تفاوت زن و مرد رو میدونم😊

خیالت راحت خدارو هزار مرتبه شکر اطرافم کلی فامیل و دوست هست میدونی چرا جون توقعم از ادمای اطرافم کمه ...

من خودم هر روز ب مادرم زنگ میزنم ب پدرم هم همینجور ...

فکر میکنن اونم باید مثل فرزند خودشون باشه 

همه خانواده ان ابن چه جرفیه، مامان بزرگ من بخدا هفته ای دوبار دور همی میگیره تا داماد و عروس شو ببین ...

دورهمی و اینا فرق می‌کنه 

ماهم شهر خودمون بودیم دیگه توقع نمی‌کردن چرا زنگ‌نمیزنن 

خب همو میدیدم دیگ 

اسی مامانت درست میگه بعضیا ذاتا با معرفت و خون گرمن، این یه چیز ذاتیه، 

ولی اصلا اصلا موضوعی نیست که بخوای رابطه تو باهاش سر این خراب کنی و بحث کنی. بابتش

اینجوریه دیگه کاری نمیشه کرد!

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

نمبدونم والا وقتی میگم میگ‌من ب مادر پدر خودمم زنگ‌نمیزنم خب دیگه چی بگم دعوا نمیشه راه انداخت سر ی ...

اره دعوا راه ننداز فقط بهش بگو یه تماس شاید ۵ مین هم وقتتو نگیره گاهی بزنگ خانواده هامونم از دلتنگی درمیان

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
همه خانواده ان ابن چه جرفیه، مامان بزرگ من بخدا هفته ای دوبار دور همی میگیره تا داماد و عروس شو ببین ...

نه خانواده نیستن 

هرکس ازدواج میکنه با همسرش خانواده ی جدیدی تشکیل میده و دیگران تو طبقه ی بستگان و فامیل و آشنایان وارد میشن 

مادربزرگ شما و عروس و دامادهاتون دوس دارن که تماس میگیرن ، کسی زورشون نمیکنه یا توقعی ازشون نداره .. شاید یکی دوس نداشته باشه . کسی هم نمیتونه زور کنه یا توقع داشته باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اسی مامانت درست میگه بعضیا ذاتا با معرفت و خون گرمن، این یه چیز ذاتیه، ولی اصلا اصلا موضوعی نیست که ...

بعد جالب اینجاست تاحالا پیش نیومده مثلا بابام ب مادر بزرگم زنگ بزنه 

نیست ک‌بگیم خانواده ما رسمه فلانه 

ولی توقع دارن از ما😶😶

اره دعوا راه ننداز فقط بهش بگو یه تماس شاید ۵ مین هم وقتتو نگیره گاهی بزنگ خانواده هامونم از دلتنگی ...

میگم اون میگ اصرار نکن خوشم نمیاد و فلان 

منم اعصاب بحث باهاش ندارم 

وای والا منم ب مادرم گفتم گفتم کی بابا زنگ‌میزنه ب مامان بزرگ مامانم گفت باشه بالاخره آدم دلش تنگ می ...

مامانت خودش هفته ای یه بار زنگ می زنه خانواده پدرت؟

هرکس یه اخلاقی داره بعضیا تماس تلفنی و اینا دوست ندارن عادت ندارن زنگ بزنن همینجوری به کسی مگر اینکه کار واجب باشه

میتونی گاهی با گوشی شوهرت پیام بدی به مامانت به شوهرت هم یکی پیام بده

چند وقت یه بار حضوری سر می زنین خونه مادرشوهرت

من خودم هر روز ب مادرم زنگ میزنم ب پدرم هم همینجور ...فکر میکنن اونم باید مثل فرزند خودشون باشه

همین دیگه عزیزم هیچ عروسی دختر نمیشه هیچ دامادی پسر و برعکس هیچ پدر زن و مادر زن و پدرشوهر مادرشوهر مث پدر مادر نمیشه اگر این چیزارو درک کنیم مشکلاتمون حل میشه اما متاسفانه توقع زیادی باعث رنجش میشه

مامانت خودش هفته ای یه بار زنگ می زنه خانواده پدرت؟هرکس یه اخلاقی داره بعضیا تماس تلفنی و اینا دوست ...

ما شهرمون ۵ ۷ ساعت فاصله داره 

۱ ۲ ماهی یکبار شاید بریم