2777
2789

ما خونمون ی شهر دیگه هست 

شوهرم کلا اخلاقی نداره زنگ بزنه ب کسی حالش رو بپرسه 

الان یک هفته هست مادرشوهرم ب شوهرم زنگ نزده 

با این حال شوهرم ب مادر خودش هم زنگ نمیزنه 

بازم هرچی این موارد رو ب مادرم میگم باز میگه آدم نباید بی معرفت باشه و فلان 

ب شوهرم ی وقتا میگم زنگ بزن پدر مادرم حالشون بپرس میگ‌من ب خانواده خودمم زنگ نمی‌زنم 

من خیلی ناراحت میشم 

بنظرتون چ‌کنم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با مادرته عزیزم باید گاهی بهش زنگ بزنع هفته ای یکبار بزنگه چقد زمان میبره مگه

نمبدونم والا وقتی میگم میگ‌من ب مادر پدر خودمم زنگ‌نمیزنم 

خب دیگه چی بگم دعوا نمیشه راه انداخت سر ی زنگ 

توقع مادرا الکی زیاده که فکر میکنن عروس و داماد موظفن بهشون زنگ بزنن 

نهایت مناسبتی چیزی باشه ، وقتی بچه هاشون خودشون تماس گرفتن یه سی ثانیه هم همسر فرزندشون احوالپرسی میکنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اسی وقتی مامانت میگه بگو اره حیف شوهرم خاله زنک نبست گوشی دست بگیره به شما زنگ بزنه

دلم برا اطرافیان تون میسوزه،  البته اگر با این اخلاقیات کسی رو داشته باشین!

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

نمیدونم من تاحالا ندیدم بابام ژنگ بزنه خونه مامانبزرگم حالشو بپرسه

وای والا منم ب مادرم گفتم 

گفتم کی بابا زنگ‌میزنه ب مامان بزرگ 

مامانم گفت باشه بالاخره آدم دلش تنگ میشه

ینی جوابی نداشت بده ها 

حالا مناسبتی بشه تولدی عیدی جشنی چیزی زنگ‌میزنه 

یا تصویری صحبت میکنیم اونم میاد ی وقتا 

ولی بازم ...