2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو‌رو خدا چیه مد شده همه اسم بچه رو میخان عوض کنن بچه عروسک نیست که هر روز ی اسم بزاریم روش همتا هم خوبه اتفاقا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

منم اسم دخترم نازنیین دوست مدترم البته من از اولم دوست نداشتم پسرم اصرار کرد من دلارام داشتم یا لیانا 

الان یکسالشه هنوز با اسمش کنار نیومدم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

باش بابا نزن 🤣

نه عزیزم واقعا زیاد شده این مورد ما صاحب بچه ها نیستیم که اگه عوض کنید بعدن اطرافیان به بچه میگن شاید همون اسم قبلی رو دوست داشته باشه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
واقعا قشنگه؟ فک میکنم بزرگ شه بگه این چ اسمیه

خیییییلی قشنگه

خیلی خاصه

من که خیلی خوشم اومد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨