2777
2789

چیز مهمی نیست ، فقط رژیم غذایی و ورزش تا بدنت خودش ، مشکلش شو حل کنه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه داشتین ؟ خوب شدین؟

بعله از هجده سالگی ، هر بار رفتم دکتر همینو گفت، فقط کافیه سالم خوری رو پیش بگیرید ، تموم مشکلات بر طرف میشه ، 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
من الان افسردگی دارم چاقی

منشا بیشتر تبلی تخمدان چاقی و حال روحیه

منم به  طرز بدی همینطور و الان 4 ماهه که پریود نشدم و واقعا از تهه دل دوباره میخوامش

اولین بار بود که به کسی که پریود میشه حسودی میکردم هعی چی بگم

تنبلی تخمدان ینی به جای اینکه تخمک آزاد بشه، چند تا فولیکول در تخمدان رشد میکنن اما هیچ کدوم آزاد نمی‌شن. 

تنبلی تخمدان یا همون تخمدان پلی‌کیستیک خیلی شایع هست. حتما وزنتو نرمال کن، قند و شکر و فست فود، سیگار و قلیون رو حذف کن. خواب کافی داشته باش و ورزش کن. چون درمان اصلی تنبلی تخمدان اصلاح سبک زندگیه. مواد غذایی مثل زعفران، به، عسل، هویج، شیربادام برای باروری موثر هستن. ویتامین دی تو چک کن و اگر کم بود مصرف کن‌. در کنارش اگه دارویی داری هم منظم مصرف کن که زودتر درمان بشی. 

وقتی یک ماما، مامان میشه