2777
2789
عنوان

طوبی امشب

337 بازدید | 11 پست

دوستان سلام

غذایی که امشب جلوشون گذاشتن از گوشت زنی بود که بهشون گفت اعتماد نکنید؟ آخه عق زدن...

ویه چیز دیگه طوبی و این پسره سعید چه نسبتی داشتن که طوبی گفت مثل یه خواهر میخواستم کنارت باشم و مثل یه مادر دوسِت داشته باشم؟

توی انتفاضه ی شعبانیه چه اتفاقی افتاده بود؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

آره گوشت زنه بود مثلا 

طوبی زن عموی ساعد بوده

انتفاضه شعبانیه هم دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم صدام حرم امام حسین رو زده بوده و کلی از شیعه ها رو کشته بوده 

دقیق نمی‌دونم سرچ کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرین سریال صدا وسیما دیدم پایتخت 6 بود عید99

باشه😂

ولی این جواب سوال من نبود

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
آره گوشت زنه بود مثلا طوبی زن عموی ساعد بودهانتفاضه شعبانیه هم دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم صدام حرم ام ...

اها

زن عموش چطوری بوده؟

مگه قبل فخر الدین ازدواج کرده بود؟

سعید و ساعد برادرزاده های فخرالدین بودن

من فک میکردم فامیلای شیثن

سریالو از اول ندیده بودم فکر میکردم خواهر زاده هاشن

من فک میکردم فامیلای شیثنسریالو از اول ندیده بودم فکر میکردم خواهر زاده هاشن

درسته خواهرزاده های شیث و برادرزاده های فخرالدین بودن

منم از اول ندیدم خوشم نمیومد هفت هش قسمتی هست میبینم زیاد دوسندارم سریالشو ا سر بیکاری بمیبینم.مادرم ا قسمت اول دیده 

درسته خواهرزاده های شیث و برادرزاده های فخرالدین بودنمنم از اول ندیدم خوشم نمیومد هفت هش قسمتی هست م ...

ممنون عزیزم