2777
2789

من بهش خیلی بد کردم ، بهش خیانت کردم😔تلفنی و چتی بود ، خیلی پشیمون شدم خیلی کارمو هم توجیح نمیکنم خیلی اشتباه کردم و مثل سگ پشیمون شدم و هیچوقت نتونستم خودمو ببخشم ، ۱۷ سالم بود بچه بودم کمبود محبت داشتم شوهرم بهم توجه نمیکرد بهم محبت نمیکرد کتکم میزد تحقیرم میکرد خیلی اذیتم میکرد ، متاسفانه جذب آدمایی شدم تو محیط خارج از خونم گناه بود خطا بود اشتباه بود بجون عزیزام قسم مثل سگ پشیمون شدم همون موقع ها و تا الانم همش خودمو سرزنش میکنم

تو تاپیکی ک حذفش کردم قصیشو مفصل گفته بودم ...شاید بعضیا خاطرشون باشه

خلاصه شیش ماهی اشتباه من طول کشید و اون متوجه شد و منو بخشید ، یکسالی باهم بودیم ک اختلافامون حل نشد و من درخواست طلاق دادم جدا شدم بعد طلاقم گره افتاده انگار تو زندگیم روز خوش ندیدم بخدا یادم نمیاد ده یازده سال اخیر رو خندیده باشم خستم خیلی خستم

شهرمون کوچیکه از چندین نفر شنیدم ک همسرسابقم چه زمان ازدواجم چه بعدها از خیانت من ناراحت و شاکی بوده ... کارمای خیانتمو بدجوری پس دادم بدجوری 

کسی ک باهاش ب همسرسابقم خیانت کردم منو عاشق خودش کرد انواع سواستفاده هارو کرد رهام کرد و رفت ازدواج کرد گفت تو هرزه ای گفت هرچی سرت بیاد حقته گفت دیگه بهش پیام ندم چون متاهل و متعهد شده (یادش رفته خودش دنبال زن متاهل راه افتاده بود) و من بی نهایت سوختم از اینایی ک سرم اومد و مقصر همشم خودم بودم از ارزش ازدواجمو حفظ نکردن از حماقتام از ...

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

میخوام بهش پیام بدم حلالیت بخوام بگم خیلی کشیدم منو ببخش بذار این دردم تموم شه 

بعدم دلیت اکانت کنم

نمیخوام باهاش صحبت کنم فقط یه پیام حلالیت بفرستم

نظرتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نکن

ولی حتما باید با روانشناس صحبت کنی

این اسمش کارما دادن نیست

داری زندگیتو خودت خراب میکنی

باید تراپی بشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به نظر من نده

ببخشید ولی بذار از زندگیش راحت بری بیرون

شاید تازه میخواد فراموش کنه. با یه پیام شما ممکنه بدتر بریزه به هم

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

اون الان متاهله؟

اره یه پسر کوچیکم داره

اما بجون عزیزام قسم قصدم بهم ریختن زندگیش نیست

فقط میخوام بفهمه بد تاوان دادم میخوام منو ببخشه بلکه رنگ آرامشو منم ببینم