من بهش خیلی بد کردم ، بهش خیانت کردم😔تلفنی و چتی بود ، خیلی پشیمون شدم خیلی کارمو هم توجیح نمیکنم خیلی اشتباه کردم و مثل سگ پشیمون شدم و هیچوقت نتونستم خودمو ببخشم ، ۱۷ سالم بود بچه بودم کمبود محبت داشتم شوهرم بهم توجه نمیکرد بهم محبت نمیکرد کتکم میزد تحقیرم میکرد خیلی اذیتم میکرد ، متاسفانه جذب آدمایی شدم تو محیط خارج از خونم گناه بود خطا بود اشتباه بود بجون عزیزام قسم مثل سگ پشیمون شدم همون موقع ها و تا الانم همش خودمو سرزنش میکنم
تو تاپیکی ک حذفش کردم قصیشو مفصل گفته بودم ...شاید بعضیا خاطرشون باشه
خلاصه شیش ماهی اشتباه من طول کشید و اون متوجه شد و منو بخشید ، یکسالی باهم بودیم ک اختلافامون حل نشد و من درخواست طلاق دادم جدا شدم بعد طلاقم گره افتاده انگار تو زندگیم روز خوش ندیدم بخدا یادم نمیاد ده یازده سال اخیر رو خندیده باشم خستم خیلی خستم
شهرمون کوچیکه از چندین نفر شنیدم ک همسرسابقم چه زمان ازدواجم چه بعدها از خیانت من ناراحت و شاکی بوده ... کارمای خیانتمو بدجوری پس دادم بدجوری
کسی ک باهاش ب همسرسابقم خیانت کردم منو عاشق خودش کرد انواع سواستفاده هارو کرد رهام کرد و رفت ازدواج کرد گفت تو هرزه ای گفت هرچی سرت بیاد حقته گفت دیگه بهش پیام ندم چون متاهل و متعهد شده (یادش رفته خودش دنبال زن متاهل راه افتاده بود) و من بی نهایت سوختم از اینایی ک سرم اومد و مقصر همشم خودم بودم از ارزش ازدواجمو حفظ نکردن از حماقتام از ...