2777
2789
عنوان

اواز خوندن نوزاد

148 بازدید | 15 پست

سلام مامانا.خواستم ببینم نی نیای شمام کاری با صدای بلند مثل اینکه اواز میخونن انجام میدن؟ پسرم ۹ماهشه خیلی وقتا میزنه زیر اواز ینی بلند بلند داد میزنه ولی شاده حالت لج یا گریه نیس.البته از ۱ روزگیش همیشه با لالایی های بلند محلی و ساز و اینا سرکار داشته.خواستم ببینم نی نیای شما اینطورن؟

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
اره تازه با اهنگ هم میرقصه😍

اهااا پس همشون اینجورین.تا حالا ندیده بودم خیلی جالب و بامزس.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهااا پس همشون اینجورین.تا حالا ندیده بودم خیلی جالب و بامزس.

همشون ن فقط بچه های باهوش..بچه دیدم تو ۳ سالگی رقصیدنو یاد گرفته

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

همشون ن فقط بچه های باهوش..بچه دیدم تو ۳ سالگی رقصیدنو یاد گرفته

اخه گفتم نکنه چیزیشه.خیالم راحت شد.مرسی.

راستی تو بچتو خودت میخوابونی؟

یا مثلا سریع کوچکترین کلمه ایو تقلید میکنه نتونه تلفظ کنه آواشو میگه یا کارارو.مث طوطی قربونش بشم

راستی تو بچتو خودت میخوابونی؟

پس کی بخوابونه؟الانم کنارم خابه

یا مثلا سریع کوچکترین کلمه ایو تقلید میکنه نتونه تلفظ کنه آواشو میگه یا کارارو.مث طوطی قربونش بشم

بچت ماشالا باهوشع ب کسی اصلا نگو

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

پسر من اکثر وقتا خودش میخوابه برام عجیب بود

نه خیلی خسته باشه یه کم فکر میکنه توی سکوت میخابه ولی من حتما باید کنارش دراز بکشم

بچت ماشالا باهوشع ب کسی اصلا نگو

ممنونم.امیدوارم سلامت باشن همه ی بچها.همچنین بچه شما.

پسر من اکثر وقتا خودش میخوابه برام عجیب بود

چن وقتشه؟ینی شیرم نمیخوره میخابه؟