2777
2789
عنوان

خانما بیاید بیبی چک

605 بازدید | 23 پست

من سه چهاروزه بیبی میزنم منفی میشه امرو صبح زدم احساس کردم ی هاله محو افتاده الان بعد دوساعت پررنگ شده . اون بیبی قبلیامم دارم اونا اینطوری نشدن

یعنی اون هاله توهم نبود؟

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه هاله داره.اما چون مدیکوره دو سه روز دیگه دوباره امتحان کن.انشالله که مثبته.

خوشحالی یعنی بیبی چکت مثبت بشه.خدایا خوشحالم کن.🙏🙏😢😢خدایا به بزرگیت قسم منو به واسطه هات نسپار.🙏🙏

دو روز دیگه دوباره امتحان کن مثبت بود برو ازمایش.چند وقته منتظری؟

خوشحالی یعنی بیبی چکت مثبت بشه.خدایا خوشحالم کن.🙏🙏😢😢خدایا به بزرگیت قسم منو به واسطه هات نسپار.🙏🙏
دو روز دیگه دوباره امتحان کن مثبت بود برو ازمایش.چند وقته منتظری؟

۹ ماه منتظرم. پریودامم منظم بود یا ۳ روز جلو میفتاد . دوماهم بود ک دورههام از۲۸ روز شده بود ۲۵

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

مارکcartainخوبه.همین مدیکور قطره چکونیم اگه دو روز دیگه پررنگتر بشه یعنی مثبته.