2777
2789

ادما ظاهر پسندن نه باطن

ادما ظاهرتو میبینن و جذب میشن نه شخصیتتو 

یه مقدار اندک و باشعوری باشن که باطن ادم براشون مهتر از قیافه باشه

همین مردا اولویتشون ظاهر و قیافه دختراست

و همین اکثر خانوما الویتشون با ظاهر و پوله

و خودم به شخصه اعتراف میکنم که برام ظاهر مهمه

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

اولش خب ظاهر آدمو جذب میکنه 

ولی بعدش اگه شخصیت و باطن خوب نباشه اون ظاهر اصلا به چشم نمیاد

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر مهمه برا جذب

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تو داداش از همستر فشاریی برو بخواب خوب میشی😂

😂🤣حق گفتی

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

باشه برو ظاهرتو درست کن چرا عصبی هستی ظاهر معلومه تاثیر داره ولی اگه کسی ظاهرش زیاد جالب نبود دلیل بر بد بودن یا انتخاب نشدنش نیست 😘

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم