2777
2789
عنوان

کارما یه ماه نشده جوابمو داد💔

365 بازدید | 18 پست

چند روز پیش داشتم به یه سلبریتی که چندین ساله فوت شده فکر میکردم، بعد برگشتم گفتم مسخره انقدر همه جا از  عشق به فرزنداش گفته آخریم خیلی زود مرده و نتونسته بالا سر بچه هاش باشه.  از همون روز دردای شدید میگرفتم تا اینکه نتونستم دردو تحمل کنم رفتم سونو گرافی دکتر گفت باید عمل بشی💔 حالا میگم کارما جوابمو داد منم خیلی سنگ بچه هامو به سینه میزدم حالا میدونم تو همین عمل جراحی میمیرم و نمیتونم بزرگ شدنشونو ببینم💔😭 حالا بعد از من بچه هام چی میشن؟ کی نگهشون میداره؟؟؟؟ بدبختی کسیم ندارم بچه هامو بهشون بسپارم به شوهرمم امیدی ندارم💔

پ ن: بیماریمو نپرسین🙏

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قضاوتش کردم ، حالا به حال همون دچار شدم زود میمیرم تا بفهمم مرگ دست خود آدم نیست

اگه هر کی بخاطر قضاوتش میمرد الان 99 درصد ادما مرده بودن چه قضاوت از عمد چه غیر عمد 😂

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
عزیز دلم نگران نباش حالت خوب میشه قشنگم لطفا منفی نگو.. امیدت به خدا باشه من مطمئنم حالت خوب میشه و ...

عملک خیلی سخته اصلا از حالا مطمعنم‌که میمیرم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
اگه هر کی بخاطر قضاوتش میمرد الان 99 درصد ادما مرده بودن چه قضاوت از عمد چه غیر عمد 😂

آخه خیلی روی بنده خدا کلید کرده بودم شب و روز بهش فکر میکردم آخریم قضاوتش کردم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
عملک خیلی سخته اصلا از حالا مطمعنم‌که میمیرم

ناامید نباش من بهت قول می دم میای و خبر حال خوبت رو همینجا تاپیک می زنی... عزیزم لااقل بگو چه عملی هست شاید چند نفر انجامش داده باشم بتونن تجربه شون رو بهت بگن..

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...