2777
2789
عنوان

با تهمت خانواده همسرم چکار کنم ⁉️

359 بازدید | 14 پست

دقیقا دو ماه قبل، یه روز جمعه بود که همسرم شیفت بود و خونه نبود و ظهر به بعد میرسید خونه. منم باردارم و تنها، تصمیم گرفتم برم خونه مادرم و قبل ظهر بر گردم.

تو فاصله ای که خونه نبودم، پدرشوهر و مادر شوهرم اومدن خونه ما کسی نبوده. اینام رفتن به شوهرم گفتن زنت تو خونه بود، در رو باز نکرد. شوهرم اول گفته، حتما زنم خونه نبوده، اینام گفتن چرا، آیفون رو برداشت ولی صدامونو شنید در رو باز نکرد. هیچ حرمتی برای ما قائل نیست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتیکه به همسرم دروغ گفتن واسه من از همه جا بیخبر تهمت گفتن. حالا شوهرمم باور کرده، از اون روز رفتارش باهام عوض شده. منم خیلی ازش و اینکه دروغ اونا رو باور کرده ناراحت شدم. نه حرف میزنه، کلی سرده شده باهام، انگار نه انگار من حامله ام. نیاز به حمایت دارم. حالم ازش داره بهم میخوره... آدم اینقدر کودن! 

جای خوابشو جدا کرده، غذا میپزم نمیخوره... راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ 

قطع رابطه

من که از اون روز نمیرم خونه اونا، سه شب قبل یهو دیدم با ماشین رفته دنبال پدر مادرش، اونا رو آورده خونه ما شب نشینی. مثل دیوانه ها میگه دشمنات اومدن مهمونی! 

گفتین دیگه خونه نبودی هم خودت هم شوهرتدیگه هر چی دوست دارن بگن به شما ربطی نداره

زندگی مو برام زهر مار کرده.. بخدا خیلی خودمو کنترل میکنم، سه ماه دیگه بچه ام دنیا میاد

زندگی مو برام زهر مار کرده.. بخدا خیلی خودمو کنترل میکنم، سه ماه دیگه بچه ام دنیا میاد

می‌دونم حق داری و اینکه آدم تو بارداری حساس تر هم میشه

ی بار به شوهرت توضیح بده و بگو میتونی از خانواده م بپرسی فلان روز من اونجا بودن یا نه

دیدی قانع نمیشه اصلا هیچی نگو دیگه رهاشون کن

فکرتو درگیر نکن بیش از این، هورمون های استرس نذار ترشح کنه بدنت نه برای خودت خوبه نه جنین

می‌دونم حق داری و اینکه آدم تو بارداری حساس تر هم میشهی بار به شوهرت توضیح بده و بگو میتونی از خانوا ...

راست میگی عزبزم.. احساس میکنم کسی شوهرمو ازم گرفت .. انگار حسادت آدمها تمومی نداره. قبول دارم، باید رها کنم. خودش باید بفهمه. کاری ازم ساخته نیست.

راست میگی عزبزم.. احساس میکنم کسی شوهرمو ازم گرفت .. انگار حسادت آدمها تمومی نداره. قبول دارم، باید ...

این فکرارو نکن و دامن نزن به این فکرت

شوهرتو می‌خوام چکار بقیه؟آخه مرد متاهل که حسادت ندارد

بهت خیانت کرده؟

این فکرارو نکن و دامن نزن به این فکرتشوهرتو می‌خوام چکار بقیه؟آخه مرد متاهل که حسادت نداردبهت خیانت ...

مامانش سری آخر بیخود و بی جهت رو کرد بهم گفت تو بین منو پسرم فاصله انداختی. شوهر من هفته ای سه بار میره از مادرش سر میزنه. بقیه روزها یا میره باشگاه یا استخر. خونه پدر مادر منم نمیاد. خب این حرف یه قضاوته به نظر من که مادرش فکر میکنه من کاری میکنم. حس میکنم حسادت کرد. فکر میکنه شوهرم از صبح تا شب منو پرستش میکنه. 

مامانش سری آخر بیخود و بی جهت رو کرد بهم گفت تو بین منو پسرم فاصله انداختی. شوهر من هفته ای سه بار م ...

شوهرت به بلوغ عاطفی نرسیده و وابسته خانواده اولشه هنوز، کسی ازدواج کرده هفته ای سه بار بره خونه مامانش خیلی زیاده

حق داری..چرا ناراحتی هاتو درموردشون صحبت نمیکنی با شوهرت بگو از اینکه وقت نمی‌داری ناراحتم..

و اینکه مامانش هم به بلوغ عاطفی نرسیده اونم شخصیت وابسته ای داره

یعنی ایشون نمیدونه پسرش تشکیل خانواده داده و مستقل شده از اونا

شوهرت به بلوغ عاطفی نرسیده و وابسته خانواده اولشه هنوز، کسی ازدواج کرده هفته ای سه بار بره خونه ماما ...

آره درست فهمیدی.. دقیقا وابسته ان اینا...چرا اوایل صحبت میکردم، عزیزم فایده نداره. فکر میکنه من میگم پیششون نرو...هی میگه مامانم هر کاری بگه من میکنم. در صورتیکه مامانش تعادل اعصاب نداره. از اون خانمهایی که با شوهرشون درگیرن و هرجا میرن ازش بد میگن. انگار نه انگار ۶۰ سالشونه! من اوایل با همسرم میرفتم، بعد دیدم تو پرم میزنه، حرمت حالیش نیست، دیگه همسرم تنها میره. 

الان این تهمت و دروغ گفتنشون برام قابل هضم نیست. تهمت میتونه درمورد خیلی چیزا باشه که حقیقت ندارن. 

آره درست فهمیدی.. دقیقا وابسته ان اینا...چرا اوایل صحبت میکردم، عزیزم فایده نداره. فکر میکنه من میگم ...

خودت داری میگی دیگه مامانش ۶۰ سالشه هرجا میشه بد شوهرشو میگه،ببین عزیزم شخصیت این خانم ناسالم تو که نمیتونی تغییرش بدی تا خودش نخواد،توضیح هم دادی من خونه نبودم دیگه کاری ازت برنمی‌آید فقط از از این خانم فاصله بگیر تا جایی برات ممکنه تا با روانت بازی نکنه

و شوهرتم تا خودش نخواد و نفهمه که رفتارهایش اشتباه بازم تو نمیتونی تغییرش بدی پس سعی کن راجب مسائل مامانش اینا نظرنذی یا صحبت نکنی راجبشون فقط برای سلامت روح و روان خودت