2777
2789
عنوان

درد و دل

87 بازدید | 11 پست

جدیدا شوهرم بهم توجه نمیکنه محبت نمیکنه از صبح میره سر کار تا ۱ شب...این ۲ ماه حتی ی تفریح هم منو نبرده هیچ پولی ۶ ماهه بهم نمیده ولی خاهرش و داداشش بهش زنگ زدن بهشون پول داد ولی به من نداد ....الانم میخاد تنهایی بره پیش داداشش .در حالی که منو ی تفریح نمیبره حتی ی پارک... قبلا اینجوری نبود..اخه چرا اینجوری شده؟؟برام سواله؟؟همش دعوا بحث میکنیم و همش اخم میکنه بهم.هرجایی میره به من دروغ میگه و صداقت نداره و اجازه نمیگیره ولی من برم سر کوچه باید ازش اجازه بگیرم وگرنه قشقرق به پا میکنه..خسته شدم دیگه...نمیدونم چیکار کنم اخه منم زنم نیاز دارم،،تنهایی تو متاهلی خیلی سختهههه خیلییییی

باید چیکار کنم

چه بد😒😒😒😒

آدم تنخایی دلش میگیره

بهش مستقیم گفتی ناراحتی از رفتاراش؟؟؟

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش در میون بزار در ارامش کافی 

خب معلومه به خانوادش خیلی وابسته ات سریع قضاوتش نکن 

و اینکه حساسیت زیادی داره باید درکش کرد چون اینستاگرام یا فضای مجازی و ماهواره این داستانا مخ ادما رو شست و شو داده به کلی و بقیه داستان ک‌خودت میدونی 

با حرف زدن ترجیحا با ارامش یا مشاوره خانواده حل میشه همیشه یه چیز رو بولد یا شاخ نکن اینجا هم باور کن همه میرن سریع گزینه طلاق رو میگن ک اره طلاق بگیر واینا 

گوش نمیگیره از هیشکی ک‌بخام اونا وارد کنمو اینکه جاری ندارم

مساله رو وارد قضاوت زود قرار نده.

مردا حس میکنن اگه کار میکنن بقیه هم باید سختی بکشن.

شما میتونید طرح باشگاه یا گواهینامه رو مدنظر قرار بدید

عزیزم بنظرم بشین بدون دعوا و منطقی بحرف باهاش علت تغییر رفتارشو بپرس وبگو خیلی دوستش داری وفلان نمی‌خوای اینطوری حس بد زندگی کنی تو محبتتو بیشتر کن و رابطه صمیمی تر اعتراض راجب مردا جواب نمیده باید خیلی نامحسوس بفهمی چشه