2777
2789
عنوان

کیا سی بالا هستن بیایین ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 73 پست
بسیری میشدن قبلا ولی خب داروهاشونو بعد از اینک مرخص میشدن مصرف نمی کردن الان که بهزیستی هستن دارو اس ...

چقد سخت خدا صبرت بده ان شاالله

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگه خودت خوب و کامل باشی و مستقلدیگه مشکل برادرات به چشم نمیادتو روستا که زندگی نمیکنیپیش ...

نمیدونم ولی گاهی به سراغت می یاد این افکار و دست خود ادم نیست و مخصوصا اینک اطرافیان هم بگن و به گوشت برسه ناراحت کننده هست

به نظرم واقعا روحیه ت قابل تحسینه تا اینجا ادامه دادیطرف یه نه میشنوه از دوس پسر میره خودکشی میکنهمط ...

اره تحملش سخته و شک ندارم خدا خیلی کمک کرده بهم وگرنه من خودم به تنهای نمی تونستم تحمل کنم و اینک خودم دیدم چطور پدرم و مادرم و از دست دادن خودم بودن اون صحنه ها رو دیدم