2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا دوست دارن برن طرف یه نفر و شکارش کنن 

خوششون نمیاد شکار باشن :) 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

اصلا فاز نداره . فازش قطعه

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید

پسرا سیستم شونه کافیه بفهمن روشون نظر داری دیگههههه نگاهتم نمیکنم

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨