2777
2789
عنوان

دخترای هجده ساله بیاید

401 بازدید | 39 پست

سلام دخترا منم ۱۸ سالمه میخواستم ازتون بپرسم بیرون که میرید یه بیرون رفتن معمولی مثلا میرین بازار در چه حد میکاپ می کنین؟ مخصوصا برا پوستتون چه جور کرمی میزنید؟

ی ضدآفتاب بی رنگ 

پوستم خوبه 

یکم رژ و ریمل و لیفت ابرو 

ملایم ارایش میکنم زیرا چادری هستممم😍😂😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله داشته باشم ضد آفتاب ،ریمل و خط چشم ،سایه کمرنگ ،رژ و رژ گونه کمرنگ

اماااا متاسفانه حوصله ندارم و نهایت رژ کمرنگ با ریمل یا یکوچولو خط چشم ک بازم بیشتر مواقع فقط رژ لب ⁦⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

من ۱۹ سالمه میشه نظر بدم😂 

من بعضی وقتا ضدافتاب رنگی با یه رژ مدادی و مدادچشم 

بعصی وقتا ضدافتاب بی رنگ و بالم لب فقط 

بعصی وقتا که میخوام برم جای مهم ریمل و سایه و رژگونه هم اضافه میکنم ب میکاپم