2777
2789
عنوان

میشه بیاین عدد بتام رو ببینید

379 بازدید | 29 پست

سلام روز دوشنبه آزمایش بتا دادم ۱۵۳بود سه شنبه رفتم سونو واژینال ساک بارداری دیده نشد دکترم گفت پنجشنبه بتا بده و شنبه بیا مطب امروز آزمایش دادم و این جوابش،👇امروز رفتم ۵هفته ویک روز ساک بارداری چند هفته رویت میشه؟

و اینکه عدد بتا چند باشه ساک بارداری مشخص میشه؟؟

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
زیاد شده بتا .خوبه.نمیدونم چ اصراری هس جدیدا قبل هشت هفته اونم واژینال میرن سونو.خیلی زود رفتی.هشت ه ...

دکتره میگه بیا 🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو که انقدر بهت استرس میدن که نگو بزار چند هفته بگذره بعد برو منم سال پیش مثل شما کردم بچم سقط شد 

تا وقتی خونریزی و درد نداری هیچ جای نگرانی نیست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
نرو که انقدر بهت استرس میدن که نگو بزار چند هفته بگذره بعد برو منم سال پیش مثل شما کردم بچم سقط شد ت ...

ممنون عزیزدلم آره دیگه تصمیم گرفتم نرم تا دو یا سه هفته دیگه

سلام خانمیبسلامتی انشاالله، خدا رو شکر بتات که خوبهصبر کن تا اوایل هفته هشت برو سونو قلب. کم کم علای ...

عزیزدلمی عزیزم

من که جمعه هفته پیش فهمیدم باردارم شب یکم خونریزی کردم رفتم دکتر سونو کرد گفت ۵هفته و بهم شیاف داد الان هر ۱۲ساعت شیاف میزارم و استراحت مطلق

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
من که جمعه هفته پیش فهمیدم باردارم شب یکم خونریزی کردم رفتم دکتر سونو کرد گفت ۵هفته و بهم شیاف داد ا ...

سلام عزیزدلم مبارک باشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خوب استراحت کن عزیزم 

منم یکشنبه هفته گذشته رفتم مجدد بتا دادم ۱۵۳۵شده بود سه شنبه رفتم مطب سونو ساک بارداری ساک رویت شد داخل رحم اما خیلی ریز بود بهم دوفامد شیاف پروژسترون 

پردنیزولون امگا ۳ و D3 واسپرین و آمپول دور نافی انوکسپارین داده و گفت سه شنبه این هفته برم بازم مطب اما فک نکنم برم میترسم زود باشه سه شنبه ک رفتم گفت سن بارداریت ۴هفته اس

سلام عزیزدلم مبارک باشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍خوب استراحت کن عزیزم منم یکشنبه هفته گذشته رفتم مجدد بتا دا ...

فدات شم اره استراحت میکنم بتات هم خوبه فقط برام سوال شد چرا آسپرین و  قرص پردنیزولون و  امپول میزنی مشکل چی هست مگه؟

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
سلام عزیزدلم مبارک باشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍خوب استراحت کن عزیزم منم یکشنبه هفته گذشته رفتم مجدد بتا دا ...

و اینکه من و شما آخرین پریودمون ۳۱ مرداد بود چرا هفته هامون فرق داره برا من هفته پیش  تو سونو شکمی نوشت ۵ هفته با این حساب امروز شروع ۶هفتگیمه 

شماسونو شکمی کردی؟

فدات شم اره استراحت میکنم بتات هم خوبه فقط برام سوال شد چرا آسپرین و قرص پردنیزولون و امپول میزنی ...

خودمم نمی‌دونم فقط میدونم اینارو داده

و اینکه من و شما آخرین پریودمون ۳۱ مرداد بود چرا هفته هامون فرق داره برا من هفته پیش تو سونو شکمی ن ...

ن سونو واژینال شدم دقیقا خودمم تو بهتم هرجور حساب میکنم از روز آخرین پریود تا الان ۵یا۶هفتم چطور سونو واژینال زده ۴هفته

نمی‌دونم بخاطر اینکه روز ۸پریود کلومیفن و لتروزول خوردم 

یا لقاح دیر بوده 

درکل خیلی سردرگمم

مبارک باشه خانمی. انشاالله به سلامتی.

آمپول و آسپرین بخاطر رقیق کردن خون و خونرسانی بهتر به جفت، منم دارم استفاده میکنم. تا میشه استراحت کن و مایعات زیاد مصرف کن، البته به غیر از چایی.سیب و به بخصوص پخته هم تو برنامه غذایی هر روزت باشه (بخاطر تقویت دیواره رحم) انشاالله بارداری راحتی داشته باشی.